Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálom magam azért mert nincs pénzem és miért gondolom, hogy emiatt nem vagyok megfelelő egy lánynak?
Miért abból vagyunk állandóan kiindulva, hogy egy férfinak terítenie KELL a pénzt, hogy aztán a lányok kiválaszthassák a legértékesebbet?
Tudtommal a feminizmus pont ez ellen akart fellépni, hogy ne csak a férfi képviselje az anyagi értékeket. Tehát, ha azt gondolod, hogy te magad értéktelen vagy pénz nélkül akkor miért gondolod, hogy a lányok zöme értékes? Nekik sincs önerőből semmijük kb. Csak azért mert puncival a lábuk között születtek?
Jah... ahogy előbb is írtam, annyit van ez még mai napig kántálva, hogy sok lány tényleg így gondolkodik. Amit a feminista nőtársaik kiharcoltak, ezek a lányok csak élősködnek ezen babérokon és még annyit sem dolgoznak vagy csinálnak mint régen.
"Legbelül tudom, hogy úgy is azt gondolná a lány, hogy de jó lenne egy ilyen pasi mellett ülni."
Figyelj, ez is csak egy téveszme. Ismerd fel, hogy minden ember más, nem gondolkodunk egyformán. Ne ítélkezz folyton.
Nem lógsz túl sokat ezen az oldalon? :-)
Persze, fontos a pénz, ebből élünk, ebből fizetjük a számlákat, ebből veszünk ennivalót... De nekem a sajátom kell, amiért én dolgoztam meg, nem eltartatni akarom magam.
Veled van a probléma.
Mit gondolsz, a szegények hogyan találnak párt maguknak?
A környezetemben nem csak a felső kategóriás emberkéknek van párjuk, sőt megsúgom: az én barátomnak nincs kocsija, mégis szeretjük egymást. (Természetesen már tervben van a járgány pár éven belül, mert a buszon néha kriminális a helyzet a sok idióta miatt, és anyámtól sem kérhetek olyat, hogy állandóan furikázzon.)
Egyébként a stílusos öltözködésem miatt van, aki rólam is azt gondolja, hogy sok pénzem van, de engem ez kifejezetten zavar. Nincs, csak kihozom a körülményekből a lehető legjobbat. :)
Egy ember értékét amúgy sem a pénz határozza meg.
Figyelj, ha nem változtatsz ezen a gondolkodásmódon, akkor azzal a saját sorsodat rontod, csak kérlek, 5 év múlva ne azt mondd, hogy azért nem jött össze senki, mert nem a legújabb BMW-vel mentél el a randikra. Tetszettél olyan lányoknak, akiket szépnek, vonzónak gondolsz, és elszalasztottad őket egy kisebbségi komplexus miatt, amire semmi okod sincs...
22/N
Elég sokat lógok, igen.
Lehet így lesz kinézem magamból azt is, hogy az lesz a bajom. Erre még a saját szüleim is rátesznek egy lapáttal mikor beszélik, hogy ez meg az kihez ment férjhez és hiper-szuper házuk van, megfogta az Isten lábát a fazonnal. Az meg, hogy én biciklizek és megelőz a 30K Eurós autóval a fentebb említett egykori iskolatárs aki fiatalabb tőlem teljesen lerombol. Hogyan lehet ezen változtatni?
Fejleszd az érzelmi intelligenciád.
Ha szeretsz olvasni, akkor ajánlom Eckhart Tolle könyveit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!