Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol vannak vajon olyan nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak vajon olyan nők akiket nem csak a pénz és a külső érdekel?

Figyelt kérdés

Társkeresőzők és járok bulizni, táncolni, sprotolni de sehonnan nem hajlandóak velem járni a lányok. Általában rövid távon közlik hogy legyünk barátok, vagy általában azután miután kiderül hogy nem keresek havi 300 ezret.

Na már most, van egy haverom aki jól néz ki és egy amelyik elég gazdag családból származik. Mindkettőnek röhögve van szebbnél szebb barátnője állandóan. Mit csinálok rosszul ? Ilyen emberekkel nem tudok versenyezni.

#külső #pénz #barátnő esélytelen
2017. okt. 29. 18:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
56%
Valószínűleg rossz lányoknál próbálkozol. Elég sok olyan nő van akinek pl a kereseted egyáltalán nem lényeges
2017. okt. 29. 19:02
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Minek árulod el, hogy mennyit keresel? Ez randizási időszakban még felesleges, magán jellegű infó.
2017. okt. 29. 19:04
 3/16 anonim ***** válasza:
74%
imádom az ilyen csúnya vagyok és csóró, mégsincs széo bsrstnőm picdogásokat...
2017. okt. 29. 19:04
 4/16 anonim ***** válasza:
62%

Párkapcsolatban.

22/N

2017. okt. 29. 19:05
 5/16 anonim ***** válasza:
66%
Ott, ahol azok a férfiak, akiket nem csak a topmodellek érdekelnek.
2017. okt. 29. 19:07
 6/16 anonim ***** válasza:
64%
Gondolom nem csak ilyen férfiak vannak a látókörödben, akiknek van barátnőjük.
2017. okt. 29. 19:09
 7/16 A kérdező kommentje:

Ami azt illeti de. Ezért kezdtem el táncolni járni mert az összes haverom már házas és van gyereke is a legtöbbnek nekem viszont semmi sem sikerül mert alacsony vagyok és ronda. Ja és persze nem vagyok gazdag sem ahogy azt már írtam.

Egyszerűen bármit teszek semmi sem elég jó a nőknek. Az egyiknek túl alacsony vagyok a másiknak túl szegény a harmadik pedig 3 hónap levelezés után szó nélkül eltűnik amikor végre összeszedtem az önbizalmamat hogy küldjek neki képet.

2017. okt. 29. 19:14
 8/16 anonim ***** válasza:
44%

Ááááásít...

300-at nálunk a pályakezdők keresnek, 1-2 év után már nettóban is...

És rengetegen vagyunk egyedül

Könyörgöm, adjatok már tippeket, hogy hol lehet megismerkedni azokkal a kedves, csinos nőkkel, akiknek eljönnek randizni, és csak akkor lépnek le, mikor megtudják, hogy nincs meg a 300k, mert úgy érzem a GYK-s közmunkások csak ilyen nőkkel találkoznak, én meg soha egyel sem

2017. okt. 29. 19:18
 9/16 anonim ***** válasza:
49%
A Holdon. Kezdj el magaddal foglalkozni bassz, add el magad! Keress több pénzt, és/vagy foglalkozz a külsőddel(sport, ápoltság, vonzó öltözködés, frizura, stb.). Munka! Ez is. Mindenért meg kell küzdeni, kinek kevesebbet, kinek többet. Gondolom rájöttél, te az utcsó csoportba tartozol. Na, hajrá.
2017. okt. 29. 19:25
 10/16 anonim ***** válasza:
50%
Normális férfiakkal ismerkednek, akik nem picsognak, hanem változtatnak azon ami nem tetszik nekik, és építik az életüket. :)
2017. okt. 29. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!