Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak vajon olyan nők akiket nem csak a pénz és a külső érdekel?
Társkeresőzők és járok bulizni, táncolni, sprotolni de sehonnan nem hajlandóak velem járni a lányok. Általában rövid távon közlik hogy legyünk barátok, vagy általában azután miután kiderül hogy nem keresek havi 300 ezret.
Na már most, van egy haverom aki jól néz ki és egy amelyik elég gazdag családból származik. Mindkettőnek röhögve van szebbnél szebb barátnője állandóan. Mit csinálok rosszul ? Ilyen emberekkel nem tudok versenyezni.
Ami azt illeti de. Ezért kezdtem el táncolni járni mert az összes haverom már házas és van gyereke is a legtöbbnek nekem viszont semmi sem sikerül mert alacsony vagyok és ronda. Ja és persze nem vagyok gazdag sem ahogy azt már írtam.
Egyszerűen bármit teszek semmi sem elég jó a nőknek. Az egyiknek túl alacsony vagyok a másiknak túl szegény a harmadik pedig 3 hónap levelezés után szó nélkül eltűnik amikor végre összeszedtem az önbizalmamat hogy küldjek neki képet.
Ááááásít...
300-at nálunk a pályakezdők keresnek, 1-2 év után már nettóban is...
És rengetegen vagyunk egyedül
Könyörgöm, adjatok már tippeket, hogy hol lehet megismerkedni azokkal a kedves, csinos nőkkel, akiknek eljönnek randizni, és csak akkor lépnek le, mikor megtudják, hogy nincs meg a 300k, mert úgy érzem a GYK-s közmunkások csak ilyen nőkkel találkoznak, én meg soha egyel sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!