Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, milyen végzettsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, milyen végzettsége legyen a nőnek, ha a bölcsész nem jó?

Figyelt kérdés

Igen, tudom, megint egy bölcsészlányos kérdés, de ez a kérdés nyitva maradt, mivel végül senki sem válaszolt, milyen végzettsége legyen akkor egy lánynak, csak beírták "ne bölcsész"

Mi baj a bölcsészekkel?

Én magam nyelvészetet tanulok (igaz, külföldön), és minden igyekezetem ellenére megszenvedem a magamét.

Az alig egy hét időtartam 2-3 könyv elolvasására és feldolgozására alap, 8 különböző tantárgyam van egy héten.

Sokszor gondoltam már arra, lehet, valami technikai szakirány mégiscsak könnyebb lett volna, hiszen ott nem annyira szubjektív minden, mint pl nálunk egy "inetrkulturális irodalomtudomány és a filozófia alapkérdései" órán, a 2+2 az mindig négy és pont.

(Tudom, hogy ez a tárgy feleslegesnek hangzik, nehéz is, de kapcsolódik a "a mopdern német irodalom" tárgyhoz valahol, azért jut belőle egy szemeszternyi nekünk is)

Skandinavisztika-germanisztika alapszakon vagyok egyébként

2017. okt. 27. 17:23
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
50%
Jajaj, nagyon okosnak hiszik magatokat, meg sem kerdezem mi a vegzettsegetek. Nem, egy HR-es nem csak interjuztat, de nem baj, majd rajottok, csak kicsit utana kene nezni a doloknak, de az nem megy, csak az agyatlan okoskodás. Szomorú lehet nektek :(
2017. okt. 28. 08:53
 52/55 anonim ***** válasza:
Miattunk csak ne aggódj, nem mi vagyunk hr-esek. :D Tudod, van, akinek van ún. agya. Persze a tefajtád honnan tudná...Bugyuta némber.
2017. okt. 28. 17:46
 53/55 anonim ***** válasza:

"Skandinavisztika-germanisztika alapszakon vagyok egyébként"

Akkor te nyelvszakos vagy nem nyelvész.

2018. jan. 7. 15:57
 54/55 anonim ***** válasza:

"Abban természetesen igazad van, hogy van sok, bölcsészet alá sorolt szakma, ami hasznos, de véleményem szerint tévesen sorolják ezeket az általad említett példákat is a bölcsész szakmák közé."

Szóval a bölcsészet rossz, ami meg mégis megcáfol, azt egyszerűen máshová sorolod. Így könnyű.

2018. jan. 7. 16:06
 55/55 anonim ***** válasza:
Én amúgy azt nem értem, miért pont a bölcsészeket szidják. Pl. aki Színművészetit végzett, ő majd előrébb viszi a gazdaságot? tettem már fel erről kérdést, de mekis vicceken kívül mást nem kaptam. Vagy a Zeneakadémiások? Velük mi van?
2018. jan. 7. 16:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!