Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen végzettsége legyen a nőnek, ha a bölcsész nem jó?
Igen, tudom, megint egy bölcsészlányos kérdés, de ez a kérdés nyitva maradt, mivel végül senki sem válaszolt, milyen végzettsége legyen akkor egy lánynak, csak beírták "ne bölcsész"
Mi baj a bölcsészekkel?
Én magam nyelvészetet tanulok (igaz, külföldön), és minden igyekezetem ellenére megszenvedem a magamét.
Az alig egy hét időtartam 2-3 könyv elolvasására és feldolgozására alap, 8 különböző tantárgyam van egy héten.
Sokszor gondoltam már arra, lehet, valami technikai szakirány mégiscsak könnyebb lett volna, hiszen ott nem annyira szubjektív minden, mint pl nálunk egy "inetrkulturális irodalomtudomány és a filozófia alapkérdései" órán, a 2+2 az mindig négy és pont.
(Tudom, hogy ez a tárgy feleslegesnek hangzik, nehéz is, de kapcsolódik a "a mopdern német irodalom" tárgyhoz valahol, azért jut belőle egy szemeszternyi nekünk is)
Skandinavisztika-germanisztika alapszakon vagyok egyébként
# 41
Pontosan tudom, mit csinál egy HR-es, telefonon/és vagy emailben az állásra jelentkezőkkel egyeztet egy interjú időpontot.
Rosszabb helyeken még az interjúra is bemegy, és megkérdi a jelöltektől, hogy "milyen fa lennél?", meg hasonló okos kérdések.
Egyszóval semmi olyat, amit ne lehetne egy programmal kiváltani.
Kedves #41-es!
De, pontosan tudom milyen "kemény" "munkát" végez egy hr-es, és milyen komoly tudás és képességek kellenek, meg milyen "nehéz" és "komoly szak", de előttem már többen szépen leírták, hogy mennyire hasznos tagjai a társadalomnak (nem bírom nevetés nélkül, bocs), úgyhogy nem részletezem. Mások kioktatása helyett én inkább meghúznám magam a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!