Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonaton ismerkedni zaklatásnak számít a feministák szerint?
Tehát, ha férfiként teljesen kulturáltan beszélgetést kezdeményezek egy nővel utazás közben, azért feljelenthetnek?
Bocsi, csak már nehezen tudok kiigazodni, hogy mi zaklatás és mi nem az, amikor sok feminista szerint egy kihívóbb nézés is annak számít.
"Nem, nem diszkriminálok, az is zaklatás. Az más kérdés, hogy sok pasas úgy van vele, hogy "nem szólok, mit tud mégis velem ez a nő csinálni?"."
Dehogy zaklatás! Hogy lenne már az? A diszkrimináció az diszkrimináció és nem zaklatás. Ez a baj, bakker, hogy itt már mindent zaklatásnak vesznek. Ha nagyobbat tüsszentek már az is zaklatás lassan.
És nem, nincs így vele sok pasas. Sok pasas ezen csak röhög, mert ez semmi és nem szól, mert nincs miért, hisz egy hülye munkahelyi vicc. Egy általam ismert férfinek sem (magamat is beleértve) jutott volna eszébe, hogy egy főnök által ellőtt disznó vicc, vagy szexuális töltetű beszólás zaklatás lenne, ha nem pörögne ezerrel ez a kampány. Simán vagy vicces, vagy nem.
81%-os, 71%-os!
Köszönöm, hogy a délutánotok egy részét rám szántátok és normálisan tudtunk "beszélgetni". :)
Sziasztok!
"Milyen mélyen rejlő probléma? Úgy csináltok, mintha ez mindennapos lenne"
Őőőőőőőőőőőő mondjuk azért, mert mindennapos..? Nyilván nem egy konkrét személy számára mindennapos, de összességében igen.
Engem majdnem megerőszakolt anno egy tanárom, taperoltak már meg tömegközlekedésen, rángatták le rólam erőszakkal a pólót miközben sírtam, láttam már ahogy egy fószer fényes nappal a főúton kiveri miközben mosolyog rám, stb. (Nem, nem nézek ki kiemelkedően jól)
A munkások is füttyögnek utánam, és tudod, ezt nem érzem zaklatásnak, viszont rohadt félelmetes tud lenni, ha egy utcán el kell mennem egy falka ilyen mellett, franc tudja, melyik gondolja úgy, hogy többet csinál a fütyörészésnél...
Igenis mindennapos probléma.
Őszintén örülök, hogy sokan csak valami távoli, hírekben hallott jelenségnek tartják, és eközben gusztustalannak látom az empátia ilyen mértékű hiányát.
Írnám, hogy "remélem lányod lesz és vele is ez fog történni", de senkinek nem kívánnék ilyet, se neked, hogy a szerettedet érje ilyesmi, se az illetőnek, hogy ilyeneken kelljen keresztülmennie... remélem, egy nap enélkül is rájössz, hogy a világ nem tündérmese, ahol mindenki kedves mindenkivel, hanem bizony MINDENNAPOS az erőszak.
Mondjuk nem tudom, mit várok egy olyan országtól, ahol az emberek fele szerint "bizonyos esetekben" oké a nemi erőszak....
"Dehogy zaklatás! Hogy lenne már az? A diszkrimináció az diszkrimináció és nem zaklatás. Ez a baj, bakker, hogy itt már mindent zaklatásnak vesznek."
Most akkor azt a mondatot olvasd el újra, és újra, amíg nem sikerül értelmezni :D Senki nem mondta, hogy a diszkrimináció zaklatás, te jó ég :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!