Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ismerkedni nöként, hátrányos helyzettel?

Figyelt kérdés

Gondolok Itt arra , h a pénz nem vet fel , nem tudok golfozós szelfiket fellöni a facebookra, nem nagyon tudok kijárni szuper klubokba mert van egy tizeves gyerekem , nem voltam szórakozóhelyen több mint tiz eve. Nem tudok beszamolni erdekes dolgokról a munkaban , de azért nem szeretnék lepukkant alkoholistákat magamra szedni .

Tehat az önbizalmam eléggé megtépázódott az élethelyzetem miatt de attól nem szeretnék lecsúszni , megis egyetemet jártam , törekedtem ha nincs is sok látszata .

40 eves vagyok

Tippek?

2017. okt. 22. 22:22
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Ok internet. Jo dolog, próbáld ki :)
2017. okt. 22. 22:27
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg beszélgetve.

A hátrányos helyzet inkább a szellemi-erkölcsi-értékrendi zakkantságban van manapság...szerintem.

Élmények meg lehetnek még, ezért is keresel valakit.

2017. okt. 22. 22:35
 3/23 anonim ***** válasza:
65%

"...nem tudok golfozós szelfiket fellöni a facebookra..."

Áh. Az a baj, hogy magatokból indultok ki. A férfiakat a társkeresésben nem nézik a leendő párjuk pénztárcáját.

2017. okt. 22. 22:53
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
nekem mindig azt mondtak, hogy gyerekkel konnyebb part talalni, de ez egy fas[ág. bar ismerek olyat, aki negy gyerekkel is talalt jo ferjet. Szoval nem lehet tudni. de ahogy irtad is semmikepp ne csussz le, ne add alabb, mint amit minimalisan elvarsz, es remelhetoleg el fog jonni egy rendes pasi aki szeret titeket, a gyerek sem olyan kicsi mar,szoval meg lehet oldani a randit. hogy hol talalj partnert arrol nekem sincs fogalmam bocs, de szoritok. meg azert fiatal vagy, barmi tortenhet
2017. okt. 22. 22:53
 5/23 anonim ***** válasza:
Ha egyedul nevelted fel a gyereked, akkor le a kalappal, soha a budos eletben nem fogja ezt senki aterezni es megerteni milyen kiKKurt nehez ez...mar eleve anyanak, szulonek lenni, persze ferfiakra is igaz, hogy nehez apanak lenni, de ha egy anya egyedul marad egy ferfi menedeke nelkul es a gyerek is akkor az annyira ki-aszott szar hogy nem tudom leirni szavakkal.barcsak soha nem tortennenek ilyen dolgok, es soha ne hagynak el az apak a gyerekeiket se az anyak se ok egymast... :( en meg kozelebb vagyok a harminchoz de mar jo par eve egyedul a babaval..fogalmam sincs hogy hol fogok talalni part, ha fogok egyaltalan...neha ez eltet, hogy majd talalok, mert nem birom mar igy, hiaba van mindenunk meg, es meg annyira ronda sem lettem :D szoval nem ertem...ez a sors..ez jutott lehet :D ennyi jart es kesz, most mar felaldozom az eletem a gyermekemert es kesz oruljek oszt cső..valami ilyesmi, nem fogok megalkudni pedig nem valogatok annyira, csak azert megis.. :D egy kicsit. mert fontos hogy ki az aki tenyleg nem hagy el minket mar ,mint terhesen..barcsak lennenek meg becsuletes bator es igazi ferfiak.biztos vannak meg ...de nem biztos hogy pont mi kellunk nekik gyerekkel stb...azert ne add fel xD szerintem sajnos olyna erosse valik egy no ha egyedul neveli a gyermeket , hogy vegulis kibir mar mindent.. mert muszaj.
2017. okt. 22. 23:03
 6/23 anonim ***** válasza:
0%

Szar ügy.

Mikor férfiak panaszkodnak, hogy a kutyának sem kellenek, akkor a nőktől megkapják, hogy mert ők a selejt.

Milyen érzés gyerekkel, csórón, negyvenévesen átélni, hogy a kutyának sem kellesz?

2017. okt. 22. 23:12
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
mar bocs elozo valaszolo de ez a no aki kerdezett egyaltalan nem nagykepu es nem nevezett senkit selejtnek. sot magat is alig gondolja selejtnel jobbnak, pedig biztosan az. neked sem lehet annyira jo az elet, ha erre a kerdesre igy reagalsz es megprobalsz belerugni a kerdezobe aki mar igy is szenved es batoritasra vagyik...gratulalok... te magad bizonyitottad hogy selejt vagy , a kerdezonek jo ejt es biztosan nem marad egyedul, mert igazabol senki sem selejt es ahelyett hogy bantanank egymast , inkabb segiteni kellene..
2017. okt. 22. 23:25
 8/23 anonim ***** válasza:

Lehet online is, de kb. olyan, mint a pöcegödörben gyöngyöt keresni. Sok idiótával fogsz beszélgetni, párral randizol, és több borzalmas első randi után lesz olyan, akivel érdemes valamit kezdeni. Ez még mindig kétesélyes, mert pár hónap után még mehettek tovább külön utakon. Szóval a netes társkeresőkre akkor regisztrálj, ha nem törsz le egy hét után, meg egy rossz első randi nem veszi el a kedved végleg.

Lehet ismerősök által. Legalábbis mikor én elváltam, engem lépten nyomon mutattak be facér pasiknak a barátok, kollégák, akik jól ki is hangsúlyozták, hogy szabad a pálya. :) Ha kölcsönös a szimpátia, akkor érdemes számot cserélni.

Ideje kicsit kimozdulni a gyerek nélkül is. Nem olyan kicsi már. Koncerteken több a korodbeli pasi, mint diszkókban, de bárhol érdemes nyitott szemmel járni.

Bárhol alatt azt értem, hogy munkahely, tömegközlekedés, boltok, stb. Az egyik barátnőm például mindig ugyanahhoz a henteshez ment, néha viccelődtek, stb. Egyszer rákérdezett, a férje miért nem vásárol (elvált), legközelebb

2017. okt. 23. 06:10
 9/23 anonim ***** válasza:
Legközelebb meg elhívta egy kávéra.
2017. okt. 23. 06:10
 10/23 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat, 5 ös, 7 es
2017. okt. 23. 06:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!