Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ismerkedni nöként, hátrányos helyzettel?
Gondolok Itt arra , h a pénz nem vet fel , nem tudok golfozós szelfiket fellöni a facebookra, nem nagyon tudok kijárni szuper klubokba mert van egy tizeves gyerekem , nem voltam szórakozóhelyen több mint tiz eve. Nem tudok beszamolni erdekes dolgokról a munkaban , de azért nem szeretnék lepukkant alkoholistákat magamra szedni .
Tehat az önbizalmam eléggé megtépázódott az élethelyzetem miatt de attól nem szeretnék lecsúszni , megis egyetemet jártam , törekedtem ha nincs is sok látszata .
40 eves vagyok
Tippek?
Esetleg beszélgetve.
A hátrányos helyzet inkább a szellemi-erkölcsi-értékrendi zakkantságban van manapság...szerintem.
Élmények meg lehetnek még, ezért is keresel valakit.
"...nem tudok golfozós szelfiket fellöni a facebookra..."
Áh. Az a baj, hogy magatokból indultok ki. A férfiakat a társkeresésben nem nézik a leendő párjuk pénztárcáját.
Szar ügy.
Mikor férfiak panaszkodnak, hogy a kutyának sem kellenek, akkor a nőktől megkapják, hogy mert ők a selejt.
Milyen érzés gyerekkel, csórón, negyvenévesen átélni, hogy a kutyának sem kellesz?
Lehet online is, de kb. olyan, mint a pöcegödörben gyöngyöt keresni. Sok idiótával fogsz beszélgetni, párral randizol, és több borzalmas első randi után lesz olyan, akivel érdemes valamit kezdeni. Ez még mindig kétesélyes, mert pár hónap után még mehettek tovább külön utakon. Szóval a netes társkeresőkre akkor regisztrálj, ha nem törsz le egy hét után, meg egy rossz első randi nem veszi el a kedved végleg.
Lehet ismerősök által. Legalábbis mikor én elváltam, engem lépten nyomon mutattak be facér pasiknak a barátok, kollégák, akik jól ki is hangsúlyozták, hogy szabad a pálya. :) Ha kölcsönös a szimpátia, akkor érdemes számot cserélni.
Ideje kicsit kimozdulni a gyerek nélkül is. Nem olyan kicsi már. Koncerteken több a korodbeli pasi, mint diszkókban, de bárhol érdemes nyitott szemmel járni.
Bárhol alatt azt értem, hogy munkahely, tömegközlekedés, boltok, stb. Az egyik barátnőm például mindig ugyanahhoz a henteshez ment, néha viccelődtek, stb. Egyszer rákérdezett, a férje miért nem vásárol (elvált), legközelebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!