Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ismerkedni nöként, hátrányos helyzettel?

Figyelt kérdés

Gondolok Itt arra , h a pénz nem vet fel , nem tudok golfozós szelfiket fellöni a facebookra, nem nagyon tudok kijárni szuper klubokba mert van egy tizeves gyerekem , nem voltam szórakozóhelyen több mint tiz eve. Nem tudok beszamolni erdekes dolgokról a munkaban , de azért nem szeretnék lepukkant alkoholistákat magamra szedni .

Tehat az önbizalmam eléggé megtépázódott az élethelyzetem miatt de attól nem szeretnék lecsúszni , megis egyetemet jártam , törekedtem ha nincs is sok látszata .

40 eves vagyok

Tippek?

2017. okt. 22. 22:22
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat, 5 ös, 7 es , 4 es kulönösen nektek
2017. okt. 23. 06:34
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

6-os ritka selejt ember lehetsz!

Kérdező, mert emúltál 40 és egyedül neveled a gyereked miért kellene lecsúsznod? Nem is értelek. 40 felett is van élet, sőt! Csak lássák rajtad hogy szereted, hogy szeretsz élni, és akkor rád is másképp kezdenek el nézni.

A gyereket lassan már egyedül is hagyhatod a lakásban, 1-2 órát. Menj sportolj valamit. Fuss pl, az ingyen van, csak egy cipő kell. Csatlakozz valamilyen csoporthoz, közösséghez. Vagy mást is kipróbálhatsz, ami tetszik.

Szórakozóhely felejtős szerintem.

Hidd el, 40 év még semmi, szedd össze magad, érezd jól magad, az majd sugárzik belőled is. Hajrá, sok sikert!

2017. okt. 23. 06:46
 13/23 anonim ***** válasza:

Van, akinek így is jó lennél. Nem jelent mindent a "golfos szelfi", ha üres az érzelemvilága az illetőnek... Add önmagad és ne legyél más! Van, akinek a mosolyod fog egyszer megtetszeni:).

Így elsőre azért tettél le már valamit az asztalra, tehát ügyes vagy. Szóval ne csüggedj? Gondold vissza az életedet: ha eddig eljutottál, akkor tudsz valamit:).

Amúgy kicsit ismerős a helyzet az önbizalomhiányra vonatkozóan /35F/.

2017. okt. 23. 07:12
 14/23 anonim ***** válasza:
a 8as valaszolonak jo ralatasa van az online parkeresesre. tenyleg igy mukodik. de proba szerencse. szurd ki a szurnivalot xD en mar belefaradtam , ugyhogy pihentetem...most a csodaban bizok :D
2017. okt. 23. 08:24
 15/23 anonim ***** válasza:
marmint szűrd ki a szűrnivalot xD ne szurd ki a szurnivalot :DD az nem menő, bar 90% azt csinalja..sajnos. sok sikert, es 35 ferfinek legyen mar onbizalma mert akkor vak vezet vilagtalant :D
2017. okt. 23. 08:27
 16/23 anonim ***** válasza:

Én kimondottan örülnék egy ilyen nem golfozós barátnőnek! ;)

43f.

2017. okt. 23. 08:34
 17/23 anonim ***** válasza:
az jo :D legalabb nincs benne a kockazat hogyha esetleg elegedetlen lenne, ami nem ritka az ilyeneknel, akkor cipomereture csapkodja a tokeidet a golfutojevel
2017. okt. 23. 09:09
 18/23 anonim ***** válasza:

Az inkább előny hogy nincsenek ilyen képeid. Nekem pont a saját egójukban fürdőző, mindenáron a kamu boldogságukkal pózoló tucatcsajokból van elegem.

Ha szeretnél neten ismerkedni írj rám, egy próbát megér ;)

26F

2017. okt. 23. 09:13
 19/23 anonim ***** válasza:
szerintem a holgy komoly kapcsolatot keres
2017. okt. 23. 09:21
 20/23 mikeXxX ***** válasza:
Már ne is haragudj de ekkora baromságot írni aki ezeket nézi nálad szerinted azzal érdemes bármiféle kapcsolat? Engem csak az illető személyisége érdekel már ebben a korban na jó persze nézzen is ki valahogy de a lényeg maga az emberi tulajdonsága . 38f
2017. okt. 23. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!