Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ismerkedni nöként, hátrányos helyzettel?
Gondolok Itt arra , h a pénz nem vet fel , nem tudok golfozós szelfiket fellöni a facebookra, nem nagyon tudok kijárni szuper klubokba mert van egy tizeves gyerekem , nem voltam szórakozóhelyen több mint tiz eve. Nem tudok beszamolni erdekes dolgokról a munkaban , de azért nem szeretnék lepukkant alkoholistákat magamra szedni .
Tehat az önbizalmam eléggé megtépázódott az élethelyzetem miatt de attól nem szeretnék lecsúszni , megis egyetemet jártam , törekedtem ha nincs is sok látszata .
40 eves vagyok
Tippek?
6-os ritka selejt ember lehetsz!
Kérdező, mert emúltál 40 és egyedül neveled a gyereked miért kellene lecsúsznod? Nem is értelek. 40 felett is van élet, sőt! Csak lássák rajtad hogy szereted, hogy szeretsz élni, és akkor rád is másképp kezdenek el nézni.
A gyereket lassan már egyedül is hagyhatod a lakásban, 1-2 órát. Menj sportolj valamit. Fuss pl, az ingyen van, csak egy cipő kell. Csatlakozz valamilyen csoporthoz, közösséghez. Vagy mást is kipróbálhatsz, ami tetszik.
Szórakozóhely felejtős szerintem.
Hidd el, 40 év még semmi, szedd össze magad, érezd jól magad, az majd sugárzik belőled is. Hajrá, sok sikert!
Van, akinek így is jó lennél. Nem jelent mindent a "golfos szelfi", ha üres az érzelemvilága az illetőnek... Add önmagad és ne legyél más! Van, akinek a mosolyod fog egyszer megtetszeni:).
Így elsőre azért tettél le már valamit az asztalra, tehát ügyes vagy. Szóval ne csüggedj? Gondold vissza az életedet: ha eddig eljutottál, akkor tudsz valamit:).
Amúgy kicsit ismerős a helyzet az önbizalomhiányra vonatkozóan /35F/.
Én kimondottan örülnék egy ilyen nem golfozós barátnőnek! ;)
43f.
Az inkább előny hogy nincsenek ilyen képeid. Nekem pont a saját egójukban fürdőző, mindenáron a kamu boldogságukkal pózoló tucatcsajokból van elegem.
Ha szeretnél neten ismerkedni írj rám, egy próbát megér ;)
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!