Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonaton ismerkedni zaklatásnak számít a feministák szerint?
Tehát, ha férfiként teljesen kulturáltan beszélgetést kezdeményezek egy nővel utazás közben, azért feljelenthetnek?
Bocsi, csak már nehezen tudok kiigazodni, hogy mi zaklatás és mi nem az, amikor sok feminista szerint egy kihívóbb nézés is annak számít.
Én- ha éppen nem tanulok- szívesen elbeszélgetek, ha valaki megszólít. Beszélgettem már végig az utat 80 éves bácsival is, nagyon érdekeseket mesélt. Azt viszont nem szeretem, ha valaki nem veszi észre, hogy tanulok/pihenni szeretnék és nem hagy békén. Nyilván feljelenteni emiatt nem fogok senkit, nem tudom, mi ez a hülye gondolat, de erre nem vagyok vevő.
23/N
Tehát akkor megszólítani sem szabad a nőket? De akkor hogyan lehet ismerkedni?
Én még igazán nem zaklattam senkit, 23 éves vagyok és szűz, de elszomorít, hogy manapság már szinte tilos ismerkedni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!