Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonaton ismerkedni zaklatásnak számít a feministák szerint?
Figyelt kérdés
Tehát, ha férfiként teljesen kulturáltan beszélgetést kezdeményezek egy nővel utazás közben, azért feljelenthetnek?
Bocsi, csak már nehezen tudok kiigazodni, hogy mi zaklatás és mi nem az, amikor sok feminista szerint egy kihívóbb nézés is annak számít.
2017. okt. 26. 11:00
21/54 anonim válasza:
A gyakoris pasik miért nem bírnak utána nézni a feminista szó jelentésésének? Tisztában vagytok vele, hogyha össze-vissza dobálóztok ezzel a szóval gyökérnek fogtok tűnni??
22/54 anonim válasza:
Ez is feministától függ. A turbó/radikálisak szerint lehet az is.
Én is feministának tartom magam, de az ismerkedést még akkor sem tartom zaklatásnak, ha füttyögős stb., csak megjegyzem magamban, ha a füttyögős-sunáználakos kategóriával találkozom, hogy mekkora tőrőlmetszett bunkó. A kulturált ismerkedéssel nincs bajom.
Zaklatásnak akkor érzem, ha
1) visszautasítás után is követ, tovább próbálkozik, zaklat
2) közben megpróbál taperolni
23/54 anonim válasza:
25.: akkor kérlek, magyarázd már meg, hogy hogy lehet az, hogy feministaként boldog párkapcsolatban élek, sőt, még főzni is szoktam a páromnak te gyökér
24/54 anonim válasza:
Nem tudom, de ma jutottam el arra a pontra, hogy már nem is köszönök, csak ismerős nőnek.
25/54 anonim válasza:
Köszönni általában ismerősöknek szoktunk.
26/54 anonim válasza:
Remek! Akkor eddig jó bunkó voltam, hogy a boltokban is köszöntem az eladónak, vagy ha valami ügyet intéztem, akkor köszöntem az ügyintézőnek.
27/54 anonim válasza:
Lehet félremagyarázni nyugodtan. Azért van az oldal, hogy itt drámázz ês direktben nyomd az idiótát.
28/54 anonim válasza:
Te magyarázod félre cimbora! Vagy komolyan úgy gondoltad, hogy minden szembejövőnek köszönök az utcán? Akkor bizony te játszod az idiótát...
29/54 anonim válasza:
Nem követsz el vele semmit. Persze, ha a csaj nem veszi a lapot, nem akar beszélgetni, akkor azt is kultúráltan el kell fogadni.
30/54 anonim válasza:
Majd 20 év múlva megossza az internetten hogy zaklattad. És ott lesz tanunak a barátnője is. Ezek a fap.... akik az amerikai szappanoperákon szocializálódtak, és Meggi, Vanessza, meg Tiffani példáját követik mindenre képesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!