Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen érdemes feladni a csajozást?
Figyelt kérdés
Soha nem jött össze semmi, egy baráti puszin kívül pedig már nem vagyok gyerek. Véleményem szerint nem érdemes tovább szenvedni a dologgal. Ha eddig nem jött össze semmi akkor valószínűleg ezután sem fog semmi. Senkinek nem tetszek, mindenki közömbös velem. A gond csak az, hogy szeretnék már valakivel kapcsolatban lenni és így elég nehéz elásni magamban de szerintem nem lehetetlen. Kezdeményezni pedig nem fogok mert az én helyzetemben úgy sincs semmi értelme.2017. okt. 11. 23:43
31/36 anonim válasza:
Figyelj, nekem sem volt még senkim, 19 éves srác vagyok. Azért, mert általában tanultam, most meg főleg tanulok, mert bekerültem a felsőoktatásba. Ha nem tanulok, akkor zenét hallgatok, sportolok, olvasgatok. Nem is érzem még szükségét. Most a héten is összefutottam egy haverral és megkérdezte, hogy hogyan állok nőügyileg. Mondom sehogy. Aki elfoglalt mással az nem kapós, mert nem tud foglalkozni a csajjal. Nekem speciel időm sincs erre. A szabadidőmet magamra meg a közeli rokonokra, haverokra fordítom. Majd eljön a te időd, meg majd egyszer az enyém is. De veled ellentétben én sosem vágytam komoly kapcsolatra.
33/36 anonim válasza:
A barátom 22 éves volt amikor összejöttünk, előttem nem volt normélis kapcsolata, még egy hónapig se tartottak ki.. És most meg olyan nője van hogy húúú (x'dd)
34/36 anonim válasza:
Figyelj... te még ne add fel. Én 32 vagyok, még soha nem jött össze barátnő, éppen vagy három napja talán, hogy munkahelyen odamentem végre ahhoz, aki tetszik, és elmondtam, hogy szeretném megismerni, de persze már alakul neki valakivel, így sajna nem lett semmi. Eddig soha nem lett semmi, szóval 30 fölött már mondhatom, hogy tényleg nem sok értelme van próbálkozni tovább, de neked azért még korai. Ha még tíz év múlva sem lesz, akkor jogos a kérdésed, addig még azért nem annyira.
36/36 Fiú (25) válasza:
CsokI! :D Nekem sincs nőm még nem is voltam senkivel együtt! 26 éves vagyok amugy.... ;) de én sza..ok bele mert mindegyik NŐ egy rakás szerencsétlenség! meg hát manapság nagyon sok közöttük a biszex meg leszbi ugy hogy kössz.. én nem kérek az élet ezen részéből :D De helyette van munkám a munkámból meg pénz :D pénzből meg értékek!! :D amiket jobban imádok mint bármelyik sza....aszú nőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!