Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elítélendő, ha a csajozást,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő, ha a csajozást, párkeresést másodlagosnak tartom?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom, hogy először az egzisztenciámat akarom kiépíteni. Elkezdtem dolgozni, ami nem fizet rosszul, néhány hónap és tudok venni egy kocsit, majd pár év után házat is. Elképzelhető, hogy lesz majd külföldi meló is, tehát egy újabb pont, hogy miért ne csajozzak.

Most így ilyen állapotomban mennyi esélyem lenne, azt nem tudom. Szerintem nem olyan sok, de ki tudja. De inkább majd akkor szeretnék nőzni, ha már más területeken sikeres leszek.

20/F

2017. okt. 6. 23:22
 1/3 anonim ***** válasza:
61%
Addig meg ott a jobb kezed, ha megunod jöhet a bal.
2017. okt. 6. 23:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Jól gondolkozol. Eleve ezek nélkül szóba se állnak veled a nők. Nekem van saját autóm, fizetem a lakásmegtakarítást, hogy ház is legyen, átlagon felül keresek, igaz nem milliókat havonta, de ez még sajna kevés ahhoz, hogy a párkeresésben esélyem legyen.

(Az autóm is eleve egy 17 éves Punto, bár nekem tökéletesen megfelel.)

2017. okt. 6. 23:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha már ennyire racionálisak akartok lenni, előbb legalább annyira legyetek azok, hogy racionálisan lássátok, mi a racionalitás és mi nem.
2017. okt. 7. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!