Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 30-as férfiként már most meg van ereszkedve az arcom, kopaszodom, és odázom a nő-párkeresést, akkor csak egyre rosszabb lesz? Nincs visszaút.
Oké, vegyük végig a leírt dolgokat.
megereszkedett arc: kiábrándító
kopaszodás: szintén kiábrándító
odázod a párkeresést: tehát nem akarsz elköteleződni? Mit féltesz? A szingli életed?
Te tényleg akarsz társat magadnak, vagy csak a társadalmi nyomás hatására keresnél magadnak nőt? Mert ha igen, akkor sürgősen verd ki a fejedből! Nem csak a saját, hanem egy másik, ártatlan ember életét is megkeserítenéd. Én mondjuk rohadtul mérges lennék, ha rájönnék, hogy a férjem/élettársam nem szeret, és nem is szeretett soha, csak azért van velem, mert jajj, mit mond otthon a mamuka?
Ha viszont tényleg akarsz magad mellé társat, akkor vakard fel magad. Mégis meddig akarod még húzni? Arra vársz hogy magától visszanőjön a hajad, meg visszahúzódjon a bőröd? Manapság nem áll a mondás, hogy a férfi csak egy fokkal legyen szebb az ördögtől. És még ha a hajvesztést nem is tudod megállítani, de pl. formába jöhetsz, és használhatsz öregedésgátló készítményeket. És mielőtt még azt mondanád, nem, nem b*zis.
3-mas: Sárm, igen, ha van neki olyan. Tudom, nehéz szembesülni ezzel, de nem mindenkinek van.
Kérdező: Azért ne keseredj el nagyon, mert egyrészt bármikor leakaszthatsz egy kétségbeesett 30-as nőt, aki alig várja már, hogy valaki gyereket csináljon neki, aztán nem számít semmi, másrészt én már annyi de annyi atomronda, atomgáz pasival találkoztam akinek családja van, és volt, akiért még mesterséges megtermékenyítést is bevállaltak, hogy hihetetlen, de te azért nem tartasz még ott kinézetileg.
Szóval fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!