Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok rosszabb más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok rosszabb más nőknél? Mi van meg bennük ami bennem nincs?

Figyelt kérdés
Hozzátenném nem vagyok külsőre csúnya, 169 cm és 51 kg vagyok, de valamiért hosszabb távon még se érdeklek egy fiút sem. Azt mondják én túl jó vagyok hozzájuk. Pedig valójában ez azt jelenti hogy én annyira rossz vagyok, hogy nem érdemlem meg őket.
2016. júl. 31. 19:01
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Hogy erre korrekt választ kapj, ahhoz ismerni kéne téged, legalább egy minimálisan.
2016. júl. 31. 19:03
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből nem lehet megválaszolni. Ok, a magasság és a súly tökéletes. Ez kb egy nő jellemzésének 0.000001%-a.

Persze, mesélhetsz még magadról, de az is kevés lesz, mert a lényeg az, amit esetleg magadnak sem vallasz be. Hogy X vagy Y tulajdonságod van, ami nem fér bele az énképedbe, amit fájna magadnak is elismerni.

Pont ezért, itt így 5 perc alatt csak közhelyeket lehetne puffogtatni (majd mindjárt jön egy csomó ember, aki közli, hogy neki tökéletes lennél, mások pedig, hogy mi a baj veled, de egyiknek sem lesz igaza).

Ülj le, kezd el magaddal is őszintén végiggondolni, vagy kérj segítséget barátoktól, egy szakembertől, hogy mi lehet a gyökér ok.

3/25 anonim ***** válasza:
96%

belsőre milyen vagy?

am meg attól, mert nem vagy dundi még simán lehetsz ronda...főleg ha ilyen "nem kellek senkinek" kisugárzásod van!

23F

4/25 anonim ***** válasza:
a belsőddel lehet gond javíts rajta
2016. júl. 31. 19:09
 5/25 A kérdező kommentje:
Nincs önbizalmam, pont a csalódások miatt. Könnyű azt mondani hogy legyen önbizalmad, még azután is hogy szakítanak veled. Továbbá nem vagyok egy nagy társasági ember, utálok sok ember közt lenni, utálom a bulikat, kissé szolid és csendes is vagyok. De hát senki sem lehet tökéletes.
2016. júl. 31. 19:10
 6/25 anonim ***** válasza:
70%
Én meg 167 cm és 92 kg vagyok mégis komoly kapcsolatban vagyok. Nem a kiló számít, a fejedben van gond. Ennyi volt a jellemzésed: kiló, magasság. Ennyit gondolszagadról fontosnak. Ezen kéne változtatni.
2016. júl. 31. 19:15
 7/25 anonim ***** válasza:
93%
Magyarul nem lehet veled sehova sem menni, mert mindenhol emberek vannak. Meg is van a válasz.
 8/25 anonim ***** válasza:

Kérdező: amit leírtál, azok szintén nem negatív tulajdonságok.

Eddig tehát csak olyasmit írtál, amit az ember az állásinterjún szokott bevallani a rossz tulajdonságaira vonatkozó kérdésnél. Tudod, amire válaszolni kell valami rosszat, lássák komoly vagy, és ismered önmagad, de azért nem elég rosszat, hogy ne vegyenek fel :)

A másik kérdés, hogy milyen férfiakkal próbálkozol. Mondok egy példát: ha Brad Pitt vagy, aki minden nőt megkaphat, akkor eszed ágában sincs egy nőnél letáborozni, foglalkozni a problémáival, várni, amíg felenged, hiszen csettintésre 5 másik ugrik. A kérdés az, hogy innentől átváltozol e csettintésre ugróvá, hogy megkapd Mr. Pittet, vagy keresel egy olyat, aki nem csak szórakozik a nőkkel.

9/25 anonim ***** válasza:
100%
Olyan információáradatot zúdítottál ránk amit már nem tudunk kezelni. Egy tea melletti beszélgetés után még talán tudnék is mondani valamit, de így?
2016. júl. 31. 19:28
 10/25 anonim ***** válasza:
Gyökereket fogtál ki, akiknél az is túl jónak számít, ha egy nő kicsit is erkölccsös, nem meghasonult értékrendet követ. Ezzel ráznak le, mert nem férne bele egy ilyen nő az életükbe.
2016. júl. 31. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!