Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20 évesen érdemes feladni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen érdemes feladni a csajozást?

Figyelt kérdés
Soha nem jött össze semmi, egy baráti puszin kívül pedig már nem vagyok gyerek. Véleményem szerint nem érdemes tovább szenvedni a dologgal. Ha eddig nem jött össze semmi akkor valószínűleg ezután sem fog semmi. Senkinek nem tetszek, mindenki közömbös velem. A gond csak az, hogy szeretnék már valakivel kapcsolatban lenni és így elég nehéz elásni magamban de szerintem nem lehetetlen. Kezdeményezni pedig nem fogok mert az én helyzetemben úgy sincs semmi értelme.

2017. okt. 11. 23:43
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

1 válasz a legjobb Xd

#14 elég ütős rekt volt amit haverod mondott :D

Egybk szerintem hagyd a francba, mármint ne feszülj rá. Én is ilyen voltam, mondjuk én 15 évesen, hecceltek a haverok stb próbálkoztam, aztán szartam rá és hopp lett is nőm.

2017. okt. 13. 16:07
 22/36 A kérdező kommentje:

Sajnos el kell viseljem az életem míg tart...

15 évesen más volt, te ezt nem értheted úgyhogy szerintem hiába is, nem tudsz tanácsot adni.

2017. okt. 13. 16:16
 23/36 anonim ***** válasza:
Kérdező, amúgy te elolvasod a válaszokat, vagy csak néha belepillantasz, aztán tojsz rájuk és sírsz tovább?
2017. okt. 13. 16:27
 24/36 A kérdező kommentje:
Elolvasom de nem igazán tudok belőlük semmit meríteni. Az, hogy ne foglalkozzak vele mert majd lesz addig meg sportoljak az olyan, hogy nesze semmi fogd meg jól. Ha valaki szintén 20 évesen csókolózott először azt is elhiszem de attól én nem fogok. 17 éves koromtól kezdve azt mondták, hogy ne törődjek vele én is 17, 18, 19, 20 évesen csókoloztam először. Ettől lehet én nem fogok csak 40 évesen szóval ez sem vigasztal. Az, hogy szimpatikusabb egy 20 éves szűz mintsem egy 14 éves aki túl van az elsőn megint csak ezen az oldalon létezik. Mivel aki már annyi idősen vonzó és már akkor is odáig vannak érte a lányok biztos nem fogja vele felvenni a versenyt egy olyan aki 20 évesen egy lány kezét sem fogta meg. Azzal meg, hogy egy olyan akinek már 15 évesen volt barátnője és most azt mondja, hogy fel a fejjel megint nem tudok mit kezdeni.
2017. okt. 13. 16:50
 25/36 anonim ***** válasza:

"Az, hogy szimpatikusabb egy 20 éves szűz mintsem egy 14 éves aki túl van az elsőn megint csak ezen az oldalon létezik."

Okay akkor nyafogj otthon egyedül. Csak tudnám, hogy akkor mégis minek írtad ki a kérdést...

2017. okt. 13. 17:00
 26/36 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki mert már kínomba nem volt mit kitaláljak, gondoltam itt hátha mondanak valamit. Azt, hogy neked szimpatikusabb egy szűz srác mint egy 14 éves nagymenő elfogadom de 20-ból maximum 2 lány ilyen. Bár ezt hiába próbálom akkor sem tudom megérteni, hogy egy izmos, jóképű, vicces meg legyen gazdag srác helyett választanál egy ilyet mint én. Nem kötekedésből de ne haragudj ilyen nem létezhet...
2017. okt. 13. 18:20
 27/36 anonim ***** válasza:

Azt hozzátenném hogy igaz hogy 15 évesen volt , de azóta nem is volt több :D

Annyira rég volt,hogy olyan mintha nem is lett volna szóval majdnem egy cipőben járunk. Ettől függetlenül szerintem nincs értelme erre ráfeszülni mert attól nem leszel előrébb.

2017. okt. 13. 18:27
 28/36 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyan korai ez, de te tudod.
2017. nov. 30. 21:04
 29/36 anonim ***** válasza:
És hogy adod fel? Kiherélteted magad? Add fel, úgyis bármikor nekikezdhetsz megint!
2017. nov. 30. 21:08
 30/36 A kérdező kommentje:

Úgy adtam fel, hogy nem nézem meg a lányokat, nem járok bulizni, nem ismerkedek/beszélgetek velük ha csak nem muszáj. Hetente egyszer-kétszer kiverem kb. 1 perc alatt és ennyi, utána napokig el vannak felejtve a nők.

De nem is erősködnek, hogy megismerjenek vagy semmi jelét nem látom, hogy érdekelném valamelyiket is. Ha én nem érdeklem őket akkor én miért fussak utánuk?

2017. nov. 30. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!