Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen érdemes feladni a csajozást?
1 válasz a legjobb Xd
#14 elég ütős rekt volt amit haverod mondott :D
Egybk szerintem hagyd a francba, mármint ne feszülj rá. Én is ilyen voltam, mondjuk én 15 évesen, hecceltek a haverok stb próbálkoztam, aztán szartam rá és hopp lett is nőm.
Sajnos el kell viseljem az életem míg tart...
15 évesen más volt, te ezt nem értheted úgyhogy szerintem hiába is, nem tudsz tanácsot adni.
"Az, hogy szimpatikusabb egy 20 éves szűz mintsem egy 14 éves aki túl van az elsőn megint csak ezen az oldalon létezik."
Okay akkor nyafogj otthon egyedül. Csak tudnám, hogy akkor mégis minek írtad ki a kérdést...
Azt hozzátenném hogy igaz hogy 15 évesen volt , de azóta nem is volt több :D
Annyira rég volt,hogy olyan mintha nem is lett volna szóval majdnem egy cipőben járunk. Ettől függetlenül szerintem nincs értelme erre ráfeszülni mert attól nem leszel előrébb.
Úgy adtam fel, hogy nem nézem meg a lányokat, nem járok bulizni, nem ismerkedek/beszélgetek velük ha csak nem muszáj. Hetente egyszer-kétszer kiverem kb. 1 perc alatt és ennyi, utána napokig el vannak felejtve a nők.
De nem is erősködnek, hogy megismerjenek vagy semmi jelét nem látom, hogy érdekelném valamelyiket is. Ha én nem érdeklem őket akkor én miért fussak utánuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!