Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes egy ilyen fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes egy ilyen fiúval randizni?

Figyelt kérdés
Mindig megkérdezi Facebookon, ha beszélünk, hogy mit csinálok, és reggel beszélünk, akkor megkérdezi, hogy délután mit fogok csinálni. Meg este ha Facebookon beszélünk, mindig marasztal ha megírom most kilépek. Azt írja maradjak már még. Ha nem vagyok Facebookon felhív, hogy Facebookon van, lépjek fel, és beszéljünk. Meg a maga állítása szerint ő egy jó ember.
2017. okt. 4. 09:09
 1/8 anonim ***** válasza:
rád kattant nagyon
2017. okt. 4. 09:10
 2/8 anonim ***** válasza:
kedvel és tetszel neki, hajt rád ezerrel
2017. okt. 4. 09:12
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

Csak azért ne randizz vele, hogy továbbra is érezhesd valakitől a törődést.

Ha érdekel téged, és ő is szimpatikus neked, akkor hajrá, nincs más hátra, mint előre.

Mi nem tudhatjuk, hogy mit érzel, mit gondolsz, hiszen csak arról írtál, hogy ő miket tesz. Te tudod, hogy érdemes-e, vagy sem.

2017. okt. 4. 09:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Klisé, de mi lenne, ha a szívedre hallgatnál találgatások helyett?
2017. okt. 4. 09:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy én döntöm el, csak kíváncsi vagyok más véleményére.
2017. okt. 4. 10:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt vagy harmadszor kerdezed meg egy heten belul.

En toroltem volna. Egy ragacs.

2017. okt. 4. 11:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Ki akar sajátítani és birtokolni akar. Rád tapadna minden percben. Kell ez neked?
2017. okt. 4. 13:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez nagyon gáz, én már rég leépítettem volna.

De neked nem lehet olyan szar, ha még mindig vele vagy.

2017. okt. 4. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!