Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakorlásként érdemes randizni? 90%hogy nem lessz semmi, de elmennétek? Ha a másik fél szeretné?
Nem.
Régebben elmentem csak emiatt és egyikből sem lett semmi.
Mostanában úgy állok hozzá, hogy veszi el az időm a komoly randik elől.
L21
nem, mindenkinél más működik.
max önbizalomnövelésre jó.
Mit szeretne a másik fél? Hogy úgy menj el a randira, hogy nem lesz belőle semmi, csak felhasználod, hogy legközelebb jobban sikerüljön a randi valaki mással? Hát ezt erősen kétlem.
Ha már most tudod, hogy esélytelen, akkor nem kell játszani a másik érzelmeivel. Bármilyen hihetetlen, ő is ember, érzelmekkel.
Másrészt pedig egy sikertelen randin legfeljebb azt tanulod meg, hogy kell egy sikertelen randit végigvinni, amiből semmi nem lesz. Ezt akarod begyakorolni?
Felnőtt ember nem csinál ilyet. Talán 12 évesen még érthető lenne ez a gondolatmenet (de akkor sem lenne több értelme), viszont felnőtt embernél csak azt mutatja, hogy az életben nem lesz sikeres randija, mivel ő maga a sikertelenség oka.
Menj el, csak hasznos tud lenni!
Én egy randin tudtam meg, hogy van a Lidlbe lazackrém. :D
Gyakorlásként :Ddddd
Gyakorlásként dugni meg szopni is szoktál gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!