Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ismerkedni emberkerülő, magának való, jégcsap mentalitású lánnyokkal?
ez olyan hülyeség. Legtöbbjük csak simán introvertált, és nem szereti a nagy tömeget, a közvetlenkedést, akár szoronganak társaságban.
ettől még nagyon jó társak-barátok0 lehetnek ők is, sőt általában csak minőségi kapcsolatokat keresnek, tehát jobbak, mint a felszínes extrovertáltak
Ha nem tudod kezelni, és nincs türelmed! Valóban kerüld.
Úgysem tudod kiolvasztani.
Egy " jégcsap lány,,! :D
utolsó, ezt hogy érted? kifejtenéd?
ha magányos akkor miért viselkedik úgy, mintha neki aztán senki nem kéne és mindenki húzzon a ****-ba?
20:00 ne elemezz már ki egy egész típust látatlanba! Attól mert valaki másabb mint az átlag még nem biztos, hogy lelki nyomorék! Ilyen alapon a extrovertált emberekről is ki lehetne találni, hogy miért nyomorékok, az ilyeneknek vannak a legnagyobb problémáik, csak a nagy hangjukkal meg a sok emberrel próbálják elnyomni... Ha pedig neked egy másik ember csak egy befektetés (és nem őszinte érdeklődés), akkor ne csodálkozz, hogy nem érsz el náluk semmi sikert. Az ember nem egy biznisz, hogy ha beleraksz x pénzt akkor y eredményed lesz, az érzelmek nem csettintésre alakulnak ki.
Amúgy kérdező, ez teljesen az egyénen múlik. Ha szimpatikus vagy neki, akkor veled nem lesz magának való, ha nem vagy szimpatikus, akkor meg valóban jégcsapként fog viselkedni, mert nem érdekled, és az introvertált emberek nem fogják elviselni a társaságot ha rossz nekik, csak azért, mert ez ilyen társadalomi elvárás. Amúgy szerintem az ilyen lányokhoz felesleges párkapcsolati szándékkal közeledni. Én legalábbis rosszul vagyok az olyan fiúktól akik nem akarnak mást, csak járni/szexelni. Ez túl gyors és folyton ott van rajtad a nyomás, hogy döntsél már. Az ilyen lányoknak a barátságokból kialakuló kapcsolatok fekszenek, ami tudom a fiúknál szentségtörés. Mindegy, nálam eddig így nagyon jól működött. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!