Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált, emberkerülő férfiként van esély arra, hogy megismerkedjek egy kedves lánnyal, akivel élhetjük boldogan életünket?
Sok okom van rá, de nem vagyok odáig és vissza az emberekért. Emellett introvertált vagyok. Amire vágyom, az egy megértő és szerető társ akit teljes szívemből szeretni tudnék és életem végéig összekötném vele magam. Elegem van a mai felszínes diszkó/pénzéhez/karrierista stb nőkből. Egy egyszerű, szerény, aranyos, kedves lányra vágynék aki nem hisztizik és ki lehet vele jönni. Normális, intelligens és lehet vele bújni, babusgatni egymást.
27/F
Én is tisztára ugyanilyen vagyok, csak fiatalabba. :)
20/F
Hozzád hasonlók között biztos találsz, de én nem szeretem ezt az introvertált/extrovertált megkülönböztetést. Az emberek nem vagy csak introvertáltak vagy csak extrovertáltak, fokozatok vannak. Te valószínűleg a skála szélén helyezkedsz el, én valahol félúton, egyébként frászt kapnék egy hozzád hasonlótól, pedig nem vagyok a másik véglet.
Esetleg egy társkereső portál, vagy netes hobbicsoport lehet segítségedre, mert ahogy te kerülöd a társaságot, a hozzád hasonló nők is, szóval hiába mennél emberek közé, egyáltalán nem biztos, hogy találkoznál az igazival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!