Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megpróbáljam vele újból? Lenne esély? 27/N
Hát, ha nincs meg a szikra, akkor te csak így talonban leszel tartva addig, amíg nem jön egy olyan csaj, akivel meg meglesz a vonzalom. Ha te ezt így tudod vállalni, akkor hajrá, bár lehet, hogy már ebbe sem kellene belelátnod többet.
Az is lehet, hogy pusztán baráti közeledésnek fogja fel a meghívásodat.
Mivel egyedül van ő is, így persze miért ne menne veled kirándulni. Nagy reményt nem fűznék a dologhoz.
Ha nem volt meg a szikra, azzal nincs mit tenni, mindegy, hogy csak párszor taliztatok.
Lehet, hogy akár összejöttök most ismét, de ha egyszer már dobott, nagyon nem alapoznék erre a kapcsolatra. Csak addig lesz veled, amíg nem találkozik valakivel, aki igazán bejön neki.
39F
Nagyon összetett dolog ez, nem is mernék állást foglalni igazán.
Saját magamból kiindulva úgy gondolom, hogy a "szikra" hiányát két tényező tudja okozni: 1. Ha a másik tényleg nem az esetem, és teljesen reménytelennek látom, hogy bármi kialakuljon köztünk 2. Ha nem vagyok készen párkapcsolatra ezért akkor sem tudna kialakulni "szikra", ha egyébként lehetne.
Nagyon nehéz helyzet ez, mert ha te vonzódsz hozzá, akkor belekapaszkodsz minden kis reménysugárba, hogy hátha... de a helyzet az, hogy ha két hónap alatt mindössze ötször találkoztatok, akkor már eleve nem lehetett olyan húdenagy motiváció. Ha én valakivel látok esélyt arra, hogy kapcsolat alakuljon, akkor meg is adom az esélyt, tehát igyekszem minél több időt tölteni vele, minél alaposabban megismerni.
A másik, hogy szerintem ha ezt így kimondta, hogy "nagyon kedvel és szívesen találkozik" veled, az pont annak a hangsúlyozása, hogy ne reménykedj túlzottan. Én ilyet akkor mondok valakinek, ha egyértelműsíteni akarom, hogy ez egy baráti találkozó és nincs benne több lehetőség.
Egyáltalán nem biztos, hogy az elutasítás a személyednek szól, el tudom képzelni, hogy ő az, aki eleve nincs kész párkapcsolatra.
Viszont szerintem senki nem érdemel olyan kapcsolatot, amiben ő küzd, lelkesedik, és a másik fél épp csak "eltűri". Becsüld magad picit többre, és olyan emberrel keress kapcsolatot, aki téged akar és ezt ki is mutatja!
Voltam olyan helyzetben, mint te, hogy minden erőmmel küzdöttem a másikért. Utólag megalázónak érzem. Összehasonlíthatatlanul jobb érzés olyan emberrel lenni, aki nem csak ímmel-ámmal foglalkozik velem, hanem ő is akar engem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!