Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megprobaljam e? Tanacsokat varnek
Nos regebben tetszett egy lany...el is mondtam neki de azt mondta, hogy egyenlore nem akarna semmit.
Mostansag egyre kozelebb kerulunk egymashoz, szinte egesz nap egyutt vagyunk, (osztalytarsam). O is keresi a tarsasagom, sok mindenrol el tudunk beszelgetni stb. Mas a kapcsolatunk mint regen
Ma vizsgank volt es egesz vegig egymassal voltunk.
Neha mikor kozel volt hozzam, gondoltam en most megcsokolom, de nem mertem. Nem tudom mit szolt volna hozza, mi lett volna a reakcioja.
"Jatekosan" piszkaltam, felhivtam magamra a figyelmet...es vette is a dolgok..mosolygott stb
Tudom osztalytarssal nem eppen a legszerencsesebb de na
Nem erzek iranta kulonosebben semmit, csak valahol legbelul vagyom ra. Vagyom a csokjara. Nem tudom, megprobaljam e esetleg azt h megkozelebb kerulok hozza es hatha alakulnak a dolgok.
Szerintetek?
Ugy vagyok vele, hogy johet barki...
Ha barkit megkaphatnek nekem akkor is o kellene...
Valamiert nagyon vonz.
Meg van 3 ev vissza gimnaziumbol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!