Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tanácsokat szeretnék kérni
Van facebookja? Mert velem volt olyan, hogy mondták, hogy kerestek, de nem találtak és mondtam, hogy azért mert nincs.xD
Kérdezd meg, hogy akar-e beszélgetni, esetleg dícsérd meg, attól szinte minden csaj elolvad. ;D
"Véletlenül" lökd meg egy picit a folyosón, aztán kérj bocsánatot, és kérdezd meg, hogy mondjuk hányadikos-is, vagy hogy hogy van...
Aztán legközelebb amikor látod már köszönhetsz neki, picit beszélgessetek
Ezután már rá is írhatsz
Én biztos örülnék ennek, szimpatikus lenne az a srác, aki ezt csinálja 14/l :)
"véletlenül lökd meg"...hát eldobom az agyam :D:D:D
szerintem vidd be a suliba a régi nokiádat és véletlenül vágd fejbe vele...ne nagyon csak kicsit vérezzen!
aztán ápold amíg meg nem jönnek a mentők és akkor majd hősnek fog tartani....
nem...simán sétálj oda hozzá köszönj és beszélgessetek, menjetek le a büfébe stb....ha nagyon feszültnek érzed akkor próbáld meg akkor ha egyedül van bár fiatal tini csajok hááát....nem lesz egyedül :)
#2 vagyok
Oké, elismerem, visszaolvasva tényleg picit furán hangzik :D
De nyílván nem úgy értem, hogy rúgja le a földre, aztán még taposson bele hatszor, csak amikor elmegy mellette (tömegben), súrolja mondjuk a karját
Ez csak segít megteremteni egy szituációt, és talán a srác sem érzi magát olyan kínosan (főleg, ha később kiderül, hogy esetleg nem tetszik a lánynak)
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld pacsi! :)
#3 made my day, ezen jót nevettem köszi :D
Amúgy jöhetnek még válaszok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!