Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsokat szetetnék kérni hogyan tudk rajta tul lépni?
Figyelt kérdés
Van egy lány szerelmes vagyok belé és most ösze jőt egy fijuval nem akarok bele avatkozni a kapcsoltukba de én közbe bele halok anyir a fáj a szivem tudom lesz még több szerelem de nekem csak ö kell senki más és higyan tudok rakta tul lépni és normális ha ijenkor el keztem sirni 15 évesen este pedig el kezdem bort ini mert más képen nem tudok rajta tul lépni tudom 15 évesen ini de el mulasztota a fájdalamt a lány iránt igy érzek
Olyan, mint a gravitáció. Minden őrá összpontosul. Többé már nem a Föld vonzása köt ide. Bármit megtennél, bármi lennél érte. A barátja, a testvére, a védelmezője. És imádom de másal van és tudom nem monhatom meg neki kivel legyen azal van akivel akar leni de én közben bele halok iszonyatosan rosz érzés :(
2015. dec. 13. 14:51
1/4 Egyenes út válasza:
Előbb tanulj meg írni,aztán lehetsz szerelmes.
2/4 anonim válasza:
6.os nyelvtan könyvben van a megoldás ha jól emlékszem
4/4 A kérdező kommentje:
Igen de ugyanugy érzek a lány iránt
2015. dec. 13. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!