Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok ti hogyan viselkedtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti hogyan viselkedtek azzal a sráccal akitol akartok valamit? Mivel lehet megfogni titeket? Több randi után még mindig nem biztos a dolog akkor mi az ami imponál nektek és adnál esély a fiúnak?

Figyelt kérdés
Több randi után se érzem a lányon hogy annyira szeretne tőlem valamit. Nem is hiv meg nem ir csak ha en keresem akkor beszelunk. Valamikor nem válaszol de randikon meg minfen oké. Sok dolga van az igaz de találkozora is nehéz rá venni. Azt mondja sok a dolga vagy nem válaszol. Viszont a barátnőinek is beszélt már rólam és szüleivel is találkoztam már. Ugy volt hogy nálam alszik de mégse jött ossze a dolog. Szerintetek mit csináljak hogy jobban érdekeljem? Mit kéne tennem? Amúgy 26éves a lány.
2016. máj. 3. 12:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

sajna ezt nem lehet erőltetni, vagy akar tőled vmit, vagy nem.

ha lehetne szabályozni, nem lenne ennyi pancser boldogtalan a földön, és a világirodalom legdepressziósabb, plátói szerelemről szóló művei sem léteznének.

egyet azért tehetsz, tojjál rá, vagy legalábbis ne lássa rajtad, h. odavagy ennyire érte. lógjál haverilag más csajokkal is, járj el sportolni, vegyél egy új inget, kék színben ajánlom... ha azt látja rajta, h. nem tepersz, és elvagy magadban is, akkor még lehet, h. sérteni is fogja a hiúságát a dolog, és végre kibukik az igazság. sok sikert.

2016. máj. 3. 13:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Kösz remelem siker lesz. Igazad van ez lene a megoldas valoszinu. Az lesz. Sportolok szoval el fogom magam foglalni. Az a baj hogy látta rajtam hogy oda vagyok érte. Mi ez a kék inges dolgok? Nem szeretem az inget. Meg miért pont kék?
2016. máj. 3. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Nos én lány vagyok és másik hozzászóló, de az inges pasik azok mindig nézettetik magukat. Nem tudom miért kéket ajánlott, én pl a fekete ingeseket szeretem. De mindegy, a lényeg az ing^^ Amiket leírt az előző megérnek egy próbát, illetve tényleg ne mutasd ki,h annyira odáig vagy érte. Sok sikert. 25 N
2016. máj. 6. 13:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Értem. Köszi. Nem értem miért olyan fontos az ing. Ez ennyire fontos a lányoknak?

Akkor most ne is irjak neki? Több napja nem beszéltem vele.

2016. máj. 8. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!