Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van rá esély?
A volt barátnőm akivel 3éve szakitottunk és egy évet jártunk.
Na most neki volt/van egy barátnője aki nekem tetszik és eléggé az esetem ezt, hogy nekem ő tetszik/tetszett még a barátnőm is tudta. Na de sajnos itt jön a bökkenő a dologba, hogy az én volt barátnőm akivel együtt voltunk egy évet az ennek a barátnőjének a bátyjával jár.
Nyilván amikor együtt voltunk akkor ez a barátnő mindig az én exem pártját védte meg nem is váltunk el mi ketten olyan szépen.
Mindezek ellenére én szeretném megpróbálni, hátha találkozna velem ez a lány aki tetszik nekem csak úgyérzem, feszélyezve lenne ez a dolog a múltra való tekintettel nemet mondana bármilyen közeledésre.
De ugyanakkor ami mellette szól, hogy ez több éve történt és gondolom nem vagyok egy központi téma már ezért hátha lenne esélyem.
Ti mit gondoltok?:) Normális válaszokat kérnék!
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!