Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van rá esély?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van rá esély?

Figyelt kérdés

A volt barátnőm akivel 3éve szakitottunk és egy évet jártunk.

Na most neki volt/van egy barátnője aki nekem tetszik és eléggé az esetem ezt, hogy nekem ő tetszik/tetszett még a barátnőm is tudta. Na de sajnos itt jön a bökkenő a dologba, hogy az én volt barátnőm akivel együtt voltunk egy évet az ennek a barátnőjének a bátyjával jár.

Nyilván amikor együtt voltunk akkor ez a barátnő mindig az én exem pártját védte meg nem is váltunk el mi ketten olyan szépen.

Mindezek ellenére én szeretném megpróbálni, hátha találkozna velem ez a lány aki tetszik nekem csak úgyérzem, feszélyezve lenne ez a dolog a múltra való tekintettel nemet mondana bármilyen közeledésre.

De ugyanakkor ami mellette szól, hogy ez több éve történt és gondolom nem vagyok egy központi téma már ezért hátha lenne esélyem.

Ti mit gondoltok?:) Normális válaszokat kérnék!

Köszönöm.

2016. ápr. 25. 17:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem, ha jó barátnője az exed, akkor biztos le fog téged koptatni. Ha mégis is csak sikerülne,amit amúgy nem hiszek,akkor az is benne van ,hogy tönkreteheted az exed kapcsolatát vagy a barátságát az exeddel. Egy próbát megér, h nagyon tetszik neked. Sok sikert :)
2016. ápr. 25. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!