Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin mennyire vagy képes levetkőzni a gátlásaidat?
Elég szabad szájú ember vagyok. Kimondom amit gondolok. A tabu témáktól sem szoktam megriadni, sőt valamikor még csavarok is rajta egyet, hogy lássam ki mennyire bírja a terhelést. Olyankor a beszélgetés kicsit átmegy kacérkodásba, csipkelődésbe. :D Olyan kis viccesre véve az egészet.
Számodra szimpatikus az ilyesmi vagy nem mered felvállalni magad, és sikítva szaladsz hazáig? :D
23/F
(kort és nemet és írjatok)
Én minden újonnal megismert ember előtt magam adom (klasszikus értelemben sosem "randiztam", az előző két kapcsolatom tágabb haveri körből lett, a mostani pedig egy hosszú sztori, de ott sem volt ilyen).
Én is olyasmi vagyok, mint te, bár ugyan direkt nem tesztelgetem az embereket, a csipkelődés, viccelődés, ugratás viszont mondhatni lételemem (persze sosem bunkó módon, szerintem jó a humorérzékem, és az emberek visszajelzései is ezt mutatják) és nem félek kimondani a véleményem semmiről. Régebben gátlásos voltam, de amióta pár évvel ezelőtt sikerült leküzdenem az önbizalomhiányom és megfelelési kényszerem, ez már nincs így.
A nyílt, egyenes, őszinte embereket kedvelem, számomra ez szimpatikus lenne.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!