Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin mennyire vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin mennyire vagy képes levetkőzni a gátlásaidat?

Figyelt kérdés

Elég szabad szájú ember vagyok. Kimondom amit gondolok. A tabu témáktól sem szoktam megriadni, sőt valamikor még csavarok is rajta egyet, hogy lássam ki mennyire bírja a terhelést. Olyankor a beszélgetés kicsit átmegy kacérkodásba, csipkelődésbe. :D Olyan kis viccesre véve az egészet.

Számodra szimpatikus az ilyesmi vagy nem mered felvállalni magad, és sikítva szaladsz hazáig? :D

23/F

(kort és nemet és írjatok)

#esély #gátlás #Batorsag #belevalóság #kezdeményező képesség
2016. febr. 11. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én minden újonnal megismert ember előtt magam adom (klasszikus értelemben sosem "randiztam", az előző két kapcsolatom tágabb haveri körből lett, a mostani pedig egy hosszú sztori, de ott sem volt ilyen).

Én is olyasmi vagyok, mint te, bár ugyan direkt nem tesztelgetem az embereket, a csipkelődés, viccelődés, ugratás viszont mondhatni lételemem (persze sosem bunkó módon, szerintem jó a humorérzékem, és az emberek visszajelzései is ezt mutatják) és nem félek kimondani a véleményem semmiről. Régebben gátlásos voltam, de amióta pár évvel ezelőtt sikerült leküzdenem az önbizalomhiányom és megfelelési kényszerem, ez már nincs így.

A nyílt, egyenes, őszinte embereket kedvelem, számomra ez szimpatikus lenne.

27/N

2016. febr. 11. 13:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Emberfüggő, ha szimpatikus a másik akkor kis idő után menne nekem is az ilyen, ha nem szimpi, valószínűleg nem tudnám értékelni, hogy ilyen kis vicces.
2016. febr. 11. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindez csak akkor oké, ha tetszel.
2016. febr. 11. 13:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Engem sem zavar, ha valaki magát adja, és nem fél a tabu témáktól, de ha azt érzem, hogy "teszteli a terhelést" ahogy te mondanád, tehát hogy eleve az a célja, hogy zavarba hozzon, akkor egyrészt nem fog neki sikerülni, másrészt az lesz az utolsó randink.
2016. febr. 11. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!