Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne levetkőzni az ilyen fajta érzést, meg a görcsölést egy kapcsolatban, illetve kapcsolat kialakulási fázisban?
A problémám a következő lenne: Amíg nem érzek különösebben semmit a másik iránt, addig tudok laza lenni, nem zavar ha valamikor nem tud keresni azonnal, esetleg eltűnik egy ideig.
Mihelyst érzek valamit a másik iránt, egyre erősebben van bennem ez az érzés, hogy kattogok, ha nem keres, hiányzik, és rástresszelek. Ennek az a következménye, hogy "hisztis" leszek, nem tudom már a laza, jófej énemet hozni, aki mindent poénra vesz, és amit szeretnek a lányok bennem. Emiatt rengeteg kialakuló, és meglevő kapcsolatom tönkrement már, és a következő ilyet nem szeretném ezzel tönkretenni, mert tudom, hogy ez az én hibám, cska egyszerűen ha megszeretek valakit, túl ragaszkodó vagyok.
A kérdésem az lenne igazából, hogy volt-e valakinek hasonló problémája, és ha meg tudta oldani, akkor hogy csinálta?
Én leginkább más programokkal, barátokkal közös programokat próbálok, de van, amikor ez nem megy, és egyedül vagyok otthon. Akkor meg megint előjön ez az énem, amit utálok. Szóval valahogy egyedül is szeretném ezt megoldani, meg feldolgozni azt, hogy a partnerem nem mindig tud csak rám figyelni, összpontosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!