Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fajta olyan problémám, hogy gyakran elfelejtek dolgokat és ezért a barátnőm mindig szidalmaz és bánt. Jogos amit tesz?
Amióta az eszemet tudom sokszor van olyan, hogy pl tévézek és kimegyek a konyhába de nálam a távirányító, és leteszem valahol akkor nem tudom fél perc múlva hol hagytam, tehát ilyen apróbb dolgok, hogy mit hova raktam le, vagy hol hagytam. pl elrakok valahova egy papírt azt nem tudom már hol van, mert elfelejtem. Ilyen dolgok elfelejtésére gondolok. Semmi ilyen, születésnap vagy ide, oda kell menni dolgokat nem felejtek el, csak azt hogy mi merre és hol van. A ruhás szekrényembe se tudom a dolgokat mi hol van, képtelen vagyok megjegyezni. Ezért sokszor ordibál velem ha valamit nem talál, hogy biztosan én tettem el, de ha én nem emlékszem hogy eltettem volna akkor nem tudok mit rá mondani.
Mielőtt még bárki mondaná, nem vagyok hülye. 1 évem van hátra az egyetemen ebből kifolyólag nem azért van ez az elfelejtés dolog mert buta vagyok. Ezt azért írtam le mert a barátnőm mindig lebutázz meg lehülyéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!