Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves nő vagyok, egyszerűen nem merek levetkőzni meztelenre, mert nagyon kicsi a mellem. A volt férjem előtt mondhatni nem zavart (persze mindig is nagyobbra vágytam). Szeretnék ismerkedni, de így elég gáz. Nem tudom mit tegyek?
Persze a szülés után és így már 40 évesen sem vagyok olyan, mint 20-30 évesen.
Most úgy érzem ezen áll vagy bukik minden egy következő pasinál az életemben.
Nagyon sok férfi van, aki a kis melleket szereti, én is ilyen vagyok. Több olyan barátnőm is volt, akiknek szinte alig volt keblük, hát én úgy imádtam őket, ahogy vannak... :)
Ha egy férfival olyan helyzetbe jutsz, ahol a szextől csak egy póló választ el benneteket, akkor az azt jelenti, hogy a férfi erősen érdeklődik irántad. A férfiak egy bizonyos kor után meglehetősen jó szemekkel rendelkeznek és push up melltartó ide vagy oda, nagyjából tudják, mi is a helyzet cici téren. Ez a férfi nagy valószínűséggel pontosan sejti, hogy nincsenek akkora melleid, mint mondjuk Dolly Busternek. Ha így is érdekled, az is valószínű, hogy nem lesz akadálya a kapcsolatodnak a méreted. :)
Mindezeken túl pedig maximálisan egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy egy nőnek nem a mellmérete a legfontosabb. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én amikor szeretek valakit, akkor a "hibái" miatt még inkább kedvelem, hisz a tökéletestől az különbözteti meg, attól egyedi és attól szerethető még inkább, vagyis szinte a legjobban, legalábbis azok mellett a tulajdonságai mellett, ami miatt eleve nagyon szeretem.
Egyszóval a tanácsom: vetkőzz, bízz a megérzéseidben, és szeresd a kiválasztottadat! Ha ezt követően érezteti veled, vagy esetleg közli is, hogy nem jönnek be neki a kicsi mellek, akkor add ki szelíden, de határozottan az útját és fogadd el, hogy egyikünk sem tetszhet mindenkinek. Aztán pedig keress egy olyat, aki mint én is, és oly sokan, a pici melleket kedvelik a legjobban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!