18 éves vagyok és lógnak az amúgy is kicsi melleim. Annyira szégyenlem. Soha senkinek nem fogok így kelleni? Romba az egész életem. Pasim sem volt soha ez miatt, mert nemmerek levetkőzni. Mit csináljak?
Ezen én is átestem sajnos. a mellem nem változott de már nem zavar annyira :) Votl pár vitám első alkalmakkor, melltartot nem voltam hajlando levenni:D Ha rávett valaki hogy levegyem két kézzel szoritottam a takarót magamra:D vagy csak nyitott ablaknál voltam hajlando mert akkor szép feszesek :)
Hidd el azóta volt már tapasztalatom, és nem gáz egyáltalán. már több férfi látta, és semelyiknek nem volt gondja vele. Önbizalom midnent megold ;)
sziasztok
hát a fogigátló nekem is dobott rajta, de be is csapóttam, mert nem hittem hogy attól olyan, csak most hogy letettem jött a meglepi, hogy jaaaa... azt hittem esetleg hogy még nőtt,mert 17 évesen kezdtem bogyót szedni de hát nem...
Figyi, aki szeretni fog, mindeneddel szeretni fog, az enyémek sem nagyok, és fiatal vagyok, és nem olyan állók, feszesek mint a tv-ben, de párom szereti őket, puszilni, simizni, mert szeret és kész, így lesz veled is hidd el, és ha kihúzod magad az sokat segít.
Én most abban bízok, hogy hamarosan babás leszek, és akkor lesz pár hónap míg kicsit jobban szerethetem cickóimat is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!