Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 18 éves vagyok és lógnak az...

18 éves vagyok és lógnak az amúgy is kicsi melleim. Annyira szégyenlem. Soha senkinek nem fogok így kelleni? Romba az egész életem. Pasim sem volt soha ez miatt, mert nemmerek levetkőzni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 21:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Jajj nyugi. Egy pasi sem a melled miatt fog szeretni. Úgy fogad el ahogy vagy :) Fölös ezen aggodnod tényleg.
2010. jún. 10. 21:52
 2/15 anonim válasza:
57%
Fogadd el magad,és hidd el,fogsz kelleni te is valakinek.Én is hasonló cipőben járok,csak nekem a nagy méret miatt lóg.Talán egyszer megműttetem.De szexelni csak úgy szexelek,ha semmit se látni.. :-)
2010. jún. 10. 21:53
 3/15 anonim ***** válasza:
72%
Dettó ez a problémám. :( Nekem viszont már volt több barátom is, de az első alkalomig emiatt még egyszer sem jutottunk el. :S
2010. jún. 10. 21:53
 4/15 anonim válasza:
Hordj push up melltartót, és ha már úgyis beléd szeretett valaki, akkor a sötétség nagyobb önbizalmat ad, az első alkalmaknál, és utána már minden megy a maga útján.
2010. jún. 10. 21:58
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
lehet, hogy csak te hiszed azt, h lógnak.. vagy mondta már valaki?
2010. jún. 10. 22:19
 6/15 anonim ***** válasza:
óóó ennyiért nem lesz romba az egész életed ne nevettess már
2010. jún. 10. 23:19
 7/15 anonim ***** válasza:
Enyém is ilyen, pici is, és lóg is:P Nekem is hasonló félelmeim voltak, de a pasimtól hatalmas dicséretet kaptam rá, mikor látta őket (bár bevallom, félhomályban voltunk:)), szóval ne aggódj, ha egy srác amúgy szeret, így is fog.
2010. jún. 11. 10:04
 8/15 anonim ***** válasza:

Ezen én is átestem sajnos. a mellem nem változott de már nem zavar annyira :) Votl pár vitám első alkalmakkor, melltartot nem voltam hajlando levenni:D Ha rávett valaki hogy levegyem két kézzel szoritottam a takarót magamra:D vagy csak nyitott ablaknál voltam hajlando mert akkor szép feszesek :)

Hidd el azóta volt már tapasztalatom, és nem gáz egyáltalán. már több férfi látta, és semelyiknek nem volt gondja vele. Önbizalom midnent megold ;)

2010. jún. 12. 11:01
 9/15 anonim ***** válasza:
nekem is picik a melleim, de mikor elkezdtem fogamzásgátlót szedni attól megnőttek, szóval ezt tudom ajánlani.mondjuk elvileg mindenkire máshogy hat a tabletta, nem mindenkinek nő meg tőle a melle.meg push-up melltartókat hordok én is, szóval fel a fejjel, nem vagy egyedül.és volt már akinek tetszettem így is szóval ha valaki igazán szeret az minden porcikádat szereti
2010. jún. 19. 10:27
 10/15 anonim válasza:

sziasztok

hát a fogigátló nekem is dobott rajta, de be is csapóttam, mert nem hittem hogy attól olyan, csak most hogy letettem jött a meglepi, hogy jaaaa... azt hittem esetleg hogy még nőtt,mert 17 évesen kezdtem bogyót szedni de hát nem...

Figyi, aki szeretni fog, mindeneddel szeretni fog, az enyémek sem nagyok, és fiatal vagyok, és nem olyan állók, feszesek mint a tv-ben, de párom szereti őket, puszilni, simizni, mert szeret és kész, így lesz veled is hidd el, és ha kihúzod magad az sokat segít.

Én most abban bízok, hogy hamarosan babás leszek, és akkor lesz pár hónap míg kicsit jobban szerethetem cickóimat is:D

2010. jún. 19. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!