18 éves vagyok és lógnak az amúgy is kicsi melleim. Annyira szégyenlem. Soha senkinek nem fogok így kelleni? Romba az egész életem. Pasim sem volt soha ez miatt, mert nemmerek levetkőzni. Mit csináljak?
Csak emiatt nehogy elkezdj fogamzásgátlót szedni! - tudom jót akartak a hozzászólók, de nekem is pici a cicim, szedtem 5 évig fogamzásgátlót, ne nem nőtt meg tőle. A te korodban én is rettentően gátlásos voltam, irigykedve néztem a szép dekoltázsokat, hidd el majd jön egy fiú, aki agyon fogja dícsérni, és szép lassan elfogadod. Egyébként mondott már bárki is rá rosszalló megjegyzést - elképzelhető, csak te látotd ennyire vészesnek ( hisz ha pici , nem lóghat olyan túlzottan) ? A pici cicket pedig igenis tudják szeretni a pasik, az én párom imádja, de tényleg, sokszor már én mondom neki, hogy okés, elég a dícséret :) nagyon rájuk tud kattani, éshát ennek érezhető az eredménye is... :)
Fel a fejjel, más lány meg elégedetlen a súlyával, a combjával, a csípőjével, a narancsbőrével, a karjával... senki sem tökéletes!
Ne félj ettől! :)
Nem lehet mindenki tökéletes, ráadásul ez a tökéletesség is relatív... A melleden kívül még rengeteg értéked van. Ott van az eszed, a mosolyod, a vidámságod, és még megannyi dolog, ami fontos lehet egy értelmes férfinak. 20 vagyok, és én messze elkerülöm a felületes, csak cicire menő fiúkat. Sose legyen kisebbségi komplexusod ez miatt. Te nem tehetsz róla, hanem a gének, és amiről nem tehetsz, azért ne is érezd rosszul magad. Fel a fejjel! :)
Hogy a sötétben szexeléshez hozzászóljak, ott van még a fenék is, a bombapopsi tud kompenzálni...
Ne izgulj emiatt, nem fog ezért kevésbé szeretni a jövő beli párod.
Plusz idővel minden nő így jár. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!