Szerintetek mit tegyek? Szégyenlem a testem! Ti mit tennétek?
Nem tudom mit csináljak.13éves vagyok,és 70kg,de anyira nem látszik meg rajtam mert 160cm magas vagyok.csak pocim van,kerek seggem,stb.Dímatlan nem vagyok,sőt ellenkezőleg,csinosnak érzem magam,csak a mostani időben,lefogytam,mert ennél is kövérebb voltam,de nem vagyok dímatlan.Csak csíkos a hasam,és egy kicsit nagy is.:S
De most pénteken fellépek hastáncból,és kint lessz a hasam,és nem tudom mit tegyek,a osztály társaim,sőt nagyon sok helyről jönnek.És kicsit szégyenlem magam,pedig nem vagyok azért "Anyira" kövér,csak jó húsban vagyok.Szerintetek felépjek?Vagy hadjama fenébe?Nagyon sokan ott lesznek,és olyanok is,akik tetszettek/tetszenek nekem.De én szégyenlős vagyok.Mit tennétek a helyemben?SEGITSETEK!
Mi az a dímatlan?
Legalább egy képet tehettél volna fel, hogy lássunk!
1.: A hastáncosoknál dirrekt az a jó ha nem a legsoványabbak.
2.: Ha a barátaid szeretnek akkor így is elgogadnak.
Meg örülhetsz, te egyáltalán nem vagy kövér. A barátnőm 169 cm és 67 kiló. És még így se elégedetlen magával.(meg szeretjük is)
Sok sikert a fellépéshez!
Köszönöm a válasszokat:D
Akkor fellépek(:,de nem ez lessz az első felépésem,csak most az egész suli ott lesz:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!