Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért szégyenlem a testem a barátom előtt?
Tisztábban van a szépséghibáimmal,félig meddig látott is már...De amikor vetkőzésre kerül a sor én mindig megállítom.Ő azt mondta,hogy neki így vagyok tökéletes...de a múltkor anyum azt mondta meghíztam és hát ez erősen érintett!
55 kg vagyok,állítólag csinos(én mégis rondának látom magam) és 170 cm.
... addig az élet gyönyörűségeiről lemaradsz és ebben tökéletesen meggátlod a barátodat is.
Ez még nem oltás volt részemről. Csak egy kegyetlen vélemény nyilvánítás.
Anyukádat lehet, a féltékenység motiválja (sajnos), vagy valami más miatt haragszik rád,és ezért csúszott ki ilyen butaság a száján. Azért szép, hogy így törődik a lánya önbizalmával. Tudom milyen ez, nekem is mondta párszor Anyukám, hogy kövér vagyok stb. de mint rájöttem, ezt azért mondta,mert lustának, kényelmesnek talált. Nem vagyok az a fürge, sportkedvelő, mozgékony típus, mint ő, és ez nem tetszik neki - inkább olvasok, tanulok, de nem vagyok kövér, 164 centi és 60 kiló, senki nem tart kövérnek.
A Te paramétereid meg kifejezett soványságra utalnak, ha még ebből fogynál, az már nem lenne egészséges.
Kedves Kérdező!
Hogyha a saját kis aggályaid miatt megállítod szex előtt, akkor nem is kívánod őt eléggé. Akkor nem magaddal lennél elfoglalva, hanem a barátoddal. Szerintem csak simán nem vagy érett egy szexuális kapcsolatra. Csak szegény barátodat sajnálom... Frusztráló lehet, hogy akármikor, amikor felizgulva elkezdi vetkőztetni a barátnőjét, az hirtelen visszavonul, mert egy szégyenlős virágszál. Elég gáz vagy!
Üdv.: 16/L
Azért Kedveském, mert még fiatal vagy, és nem tudod elfogadni önmagad, nincs elég önbizalmad.
idővel egyre jobban eltudod majd fogadni, végül teljesen is.
de ezen dolgozni kell, törekedni rá, mindig egy picikével lesz jobb a helyzet.
Aztán amikor 60 éves aszott vénasszony leszel, meztelenül fogsz majd gyomlálni a konyhakertedben, egy szál szalmakalapban a fejeden, miközben a szomszédban építkeznek.
ilyen ez.
a gátlásaidat majd leveted.
ez életkori sajátosság.
Bizony az rossz, és sokat ront ha az Anyukád kritizál.
De az anyukák már csak ilyenek. Sose vagy neki elég jó.
55 kg-al egyébként biztosan nem vagy kövér.
És ha a barátod nagyon gyengéd Veled, lassanként felfogsz oldódni. ez csak idő kérdése, és szereteté. ne szégyenkezz emiatt. az a fiú dolga, hogy ez a problémád szűnjön meg! Ha nem lesz így, az az ő hibája, ő csinál valamit rosszul.
Egyébként ha teszel az egészségedért, mozogsz, sportolsz, egészségesen táplálkozol, megerősödsz, az a legjobb módja annak, hogy jól érezd magad a testedben, minél inkább.
ez a vékonyaknak is fontos.
Így segíthetsz magadon Te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!