Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mondaná azt nekem egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondaná azt nekem egy fiú barátom, hogy nem tetszek annak, aki nekem tetszik, ha nem lenne igaz?

Figyelt kérdés
A fiú barátomnak bejövök egy kicsit, csak annyi a gond, hogy pont az ellentéte vagyok az ideáljának. Viszont nem akar tőlem semmi komolyat. Ha nem lenne igaz, mondana ilyet? Én pedig úgy vettem észre(az osztálytársnőim is mondták, hogy aranyosan néz rám), hogy szokott nézni a srác. Lehet, hogy azért, mert valaki azt mondta neki, hogy biztosan tetszik nekem? Pedig ez akkor még nem is volt igaz. Kicsit zavaros. Szerintetek? 16/L
2011. okt. 21. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Azért nem válaszol senki, mert a leírás is zavaros.
2011. okt. 21. 19:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Tehát, ha jól veszem ki:

Neked tetszik valaki, de a fiú barátod azt mondja, hogy nem tetszel annak a valakinek. Szerintem ebből egyértelműen lehet arra következtetni, hogy mégsem "egy kicsit" jössz be neki, hanem ő akar valamit, csak - talán - nem meri elmondani. Szerintem. (Naná! :D)

2011. okt. 21. 20:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Szóval úgy vettem észre egy fiú osztálytársamon akivel elkezdtem ismerkedni, hogy van esély rá, hogy bejövök neki. Mások is mondták, hogy aranyosan néz rám, szerintük tetszek neki. Viszont egy nagyon jó fiú barátom azt mondta, hogy egyáltalán nem jövök be a srácnak, még mindig az jön be neki, mint aki régen. Ennek a jó fiú barátomnak tetszek egy kicsit, de semmi komoly. A lényeg, hogy mennyire elhinni amit mondott?
2011. okt. 21. 20:02
 4/7 A kérdező kommentje:

*lehet

Így sem mertem még csak bele gondolni sem a dologba, ez most betett. :)

2011. okt. 21. 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Oké, így érthetőbb. De még mindig ugyanaz a véleményem mint az előbb. :)
2011. okt. 21. 20:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Második köszi a választ. :D
2011. okt. 21. 20:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Szívesen, máskor is. :D
2011. okt. 21. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!