Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom? Hogyan tudnék kicsit megnyílni? L
nekem 17 évesen, ittasan egy házibuliban volt minden első csók, első szex, első kapcsolat kezdete (5 napig tartott :D )
a tanácsom: ne félj beszélgetni, ha valaki bunkó, mondd neki, hogy "te egy p*cs vagy." aztán menj el onnan :D
Kedves Kérdező!
Szintén 16 vagyok, és fiú! Eddig nekem sem volt semmi, nem érzem, hogy lemaradtam volna bármiről is.
Osztály/évfolyam társsal nem érdemes kezdeni szerintem, mert nem jó az, ha az iskola és a magánélet összefolyik, arról nem is beszélve, ha szakítanátok, akkor utána elég kínos lenne nap nap után találkozni vele.
16/F
úristen!!! most aztán eljő a világvége!!
ja várjál nem! az a maják szerint csak 2012 ben lesz....
szóval 16 vagy ennyi legyen elég!
3 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, nekem ő az első..:) És nem bánom hogy vártam eddig sokmindennel. Kívánom hogy érezd te is egyszer ezt, kedves kérdező.
F/16
sajnos nekem sem volt még senkim, pedig én is úgy érzek, mint te
nagyon szeretnék egy barátnőt, hiányzik az érzés, hogy van kit magamhoz húznom, megcsókolnom, szeretgetnem
csak valahogy eddig nem jött még össze :/
21/F
Sokat beszélgess fiúkkal, gyakorolj...
Nekem kb 16.
nekem sem volt senkim, nem is lesz, mert nem vagyok szép.
De te ne add fel, te lány vagy, nem kell semmit csinálnod, majd sorban állnak hozzád a fiúk és válogathatsz kedvedre.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!