Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért? Nem tudom miért, de nehezen tudok megnyílni. A barátommal (aki mostmár a volt barátom) eljutottunk a pettingig, de nem feküdtünk le. Szóval amikor először pettingeltünk . A többi lennt
Ugye tudod, hogy itt a nehezen tudok megnyílni kifejezés egyenes utat enged a sok puruttyának, hogy mindenféle f*szságokat írjanak?... Gratulálok, nyertél egy hüvelygombát!
Mellesleg szerintem terhes vagy.
nemlehet, hogy először kisebb "sokk" olt az egész? szoval h annyira új volt, hogy nem votl időd parázni, nemmegnyilni.:)? szereted, szeret! szereti ahogy csinálod!!:) gondolj atta, hogy milyen jót csinálsz annak akit a legjobban szeretsz!:) (remélhetőleg, legjobban szeretsz:D)
Ez természetes dolog a kapcsoltaban, nem kell félni!:)
Így visszagondolva, talán énis ien voltam eleinte... azét minden jött magától..
Csinálj következő 7 végén (gonodlom még nem vagy huszonéves, ezért mondok 7végét.:)) vmi kis meglepit... vagy ha nemis meglepit, midennképpen este csináláljátok, gyújtsatok(gyújts) pár gyertyát..:) ha esteleg nálatok otthponvannak, menjetek hozzá, ott nyitottabb leszel. zárjatok ajtót! 1-2 gyertyát vigyél és gyújts meg.:)
és hiddel, bele fogsz szokni!:) sok szerencsét!!
pusszi.:)
11:43 vagyok!
A legvalószínűbb, hogy nem bízol benne, és ezért nem tudtál megnyílni előtte. Az sem mindegy, hogy mennyi ideje vagytok együtt. Igazából felesleges ezt boncolgatni, mert az biztos, hogy ha valakiben 100% bízol, és ismeritek egymást töviről hegyire, akkor nincsenek ilyen problémák. Szóval a kapcsolatodban keresd a hibát, vagy pedig még nem vagytok elég ideje együtt. Az ilyes fajta bizalom idővel kialakul, ha minden jól megy. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!