Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, hogy 15 éves vagyok, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy 15 éves vagyok, de már volt 2 barátom?

Figyelt kérdés
Az egyik még 13 évesen, fél évig. Nem is csókolóztunk, csak puszi, ölelés, kézen fogva sétálás. A másik pedig 14 évesen, de csak másfél hónapig, mivel valószínűleg sajnálatból egyeztem bele a dologba. Szerettem, de nem voltam belé szerelmes. Még sosem csókolóztam, mégis legszívesebben ha valaki megkérdezné, hogy volt-e már barátod letagadnám. Viszont sajnos vannak akik tudnak róla. Meg nyilván nem szeretek, és nem is szoktam hazudni. Mégis zavar. Ti gondolnátok rólam bármi rosszat emiatt? 15/L
2011. szept. 15. 17:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Én 14 vagyok, volt egy 13 éves barátnőm akivel a szájrapusziig jutottunk el de én barátnőnek számítottam.. Nem gáz egyébként.
2011. szept. 15. 17:59
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha nem volt semmi akkor okés. Ez a párkapcsolati törzsfejlődés.

Jó úton haladsz.

2011. szept. 15. 17:59
 3/10 anonim ***** válasza:

1. Légyszíves ne írogass mert unatkozol.

2. Nem gáz, miért lenne az? Gyerek szerelmek voltak és kész.

2011. szept. 15. 18:00
 4/10 anonim válasza:
Hát hogy ha gáznak tartod hogy 15 évesen volt két barátod akkor kezd el szeretni a lányokat.
2011. szept. 15. 18:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Gáz ha volt, gáz ha nincs.
2011. szept. 15. 18:01
 6/10 anonim ***** válasza:
az lenne a gáz ha lefeküdtél volna velük már. az természetes hogy 13 évesen kb elkezdenek érdeklődni egymás iránt az ellenkező neműek. vannak félénkebbek meg bevállalósabbak. semmi gáz nincs azzal hogy "jártatok", bár szerintem ha csók nem volt, akkor inkább csak barátok voltatok. puszi, ölelés egy barátságban is belefér. bár én fiukat nemszoktam puszilgatni, de voltak osztálytársaim fiuk akik ugy köszöntek egymás közt, mégsem jártak, szóval érted. mondjuk ugy hogy ismerkedtél, és ez igy jó :) inkább csak jót gondolnék rólad ha így nem ugrasz fejest rögtön a mélyvizbe. azt meg ne sajnáld hogy még nem csókolóztál, majd eljön annak is az ideje...
2011. szept. 15. 18:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Bzdmeg 14 vok nem volt barátnőm és nekem kellene már de a külsőmön nincs semmi gond, átlagos vok csak 115IQ van ez a gondjuk velem ne sírj itt
2011. szept. 15. 18:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Barátnőm 13 de már 3 pasija volt,szóval 15 évesen szerintem egyáltalán nem gáz :)
2011. szept. 15. 18:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem, egyáltalán nem gáz. Mondd azt, hogy barátaid, és nem azt, hogy barátaid voltak. Ez még bőven a barátság kategóriája, függetlenül attól, hogy szerelmes is voltál-e vagy sem.

Ez ettől még nem párkapcsolat, de barátkozás, és abban semmi ribiség nincs, és semmi köze azokhoz a kifacsart értékekhez, ami szerint x évesen ezt kell y évesen elveszteni a szüzességed, z évesen pedig már legalább 2 pasinak át kellett menni rajtad.

Ez egy szép barátkozás, és légy büszke rá, ha jó fiú barátaid vannak. A barátkozás jó.

2011. szept. 15. 19:37
 10/10 anonim válasza:
Nem gáz... Van egy osztálytársam, aki 13/l, de 14(!)pasija volt. Nem hazudok..
2013. okt. 22. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!