Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem 14 éves vagyok és még nem volt barátom. Ez baj?
Figyelt kérdés
Mert nem vagyok az a típus aki mindenkibe "szerelmes" lesz, de ez normális, vagy legyek feltűnőbb, vagy mit csináljak? Légyszi segítsetek...2011. júl. 1. 18:47
1/17 anonim válasza:
a legfontosabb: ne görcsölj rá, jön az magától. Pont akkor, amikor nem számítasz rá!
2/17 anonim válasza:
örülj neki, hogy még nem volt barátod. van még időd, még ha azt is mondják neked, hogy az a "menő" nem az. ne legyél együtt valakivel, akit nem szeretsz, csak azért hogy együtt legyél vele...
4/17 anonim válasza:
örülj neki..utána meg csak szenvedni fogsz :D
5/17 A kérdező kommentje:
Miért nektek hány évesen volt először Barátotok?
2011. júl. 1. 18:57
6/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj, nem vagy elkésve.
8/17 anonim válasza:
Mert azt látod mindenhol hogy a 13-14 évesek seggét fogdossák, meg agyonpasizzák magukat attól ez a fiuknál nagyon nem "menő". sőt 10 fiúból 9 aztmondja erre hogy ribanc. Ne legyél irigy az osztálytársaidra akik már pasiznak 1000-el, mert kitudja, lehet holnap elvesztik a szüzességüket.. inkább legyél erre büszke. :D
9/17 anonim válasza:
jajj most mi lesz?-.-
Én 15 leszek, és még nekem se volt. Mondjuk megértem a problémád, mert én is vágyom rá, viszont megvárom azt a fiút,akivel nem 3 hetes "kapcsolatunk" lesz. Nekem nem azért kell, hogy legyen már, az nem ér semmit...
10/17 anonim válasza:
Inkább az lenne baj, ha lett volna már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!