Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lesz valamikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lesz valamikor baratom?

Figyelt kérdés
15 eves lany vagyok eddig meg nm volt baratom...(szerintem nem vagyok szep)...lehet igy baratom?
2011. okt. 5. 18:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A szépség abszolút relatív és mindenkinek szubjektív az, hogy mit tart vonzónak. Te pedig nagyon buta lehetsz ha ezen keseregsz 15!!! évesen.
2011. okt. 5. 18:07
 2/11 A kérdező kommentje:
nm ck aval foglalkozom,de ck kb az osszes baratnomnek volt mar baratja...
2011. okt. 5. 18:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a helyesírási szótárt olvasgasd.
2011. okt. 5. 18:14
 4/11 anonim ***** válasza:
kit érdekel hogy a többiek mekkora ribancok....neked az számítson, hogy te vársz arra a pasira, akibe tényleg szerlemes leszel, és aki nemcsak a lyukra megy...:D
2011. okt. 5. 18:25
 5/11 anonim válasza:
Biztos, hogy nem.
2011. okt. 5. 18:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

> 15 eves lany vagyok eddig meg nm volt baratom...

Majd lesz. Van még rá úgy 40-60 éved...

> (szerintem nem vagyok szep)...

Szerinted. Lehet hogy lesz valaki, aki szerint meg igen.

> de ck kb az osszes baratnomnek volt mar baratja...

Ennél nagyobb problémád ne legyen...

2011. okt. 5. 18:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Minden lánynak simán lehet barátja, a legrondábbaknak is. Kivéve persze akkor, ha csak a legjóképűbb srácokat veszed észre.
2011. okt. 5. 18:29
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én 20 éves vagyok...és még nem volt pasim.

Pedig állítólag "szép" vagyok xD

amúgy szerintem ez relatív...egyik volt osztálytársam nem szép (és nem rosszindulatból mondom,de tényleg nem az),és mégis mindig van pasija. szerintem azért mert nagyon nyitott,barátkozós lány (ami pl én nem vagyok xD)...

Szerintem ne keseredj el,majd eljön mindennek az ideje...én se kesergek :) Próbálok pozitív lenni,majd az én időm is eljön valamikor (legalábbis remélem :P)

2011. okt. 5. 18:33
 9/11 A kérdező kommentje:
Kosz az utols kommentalonak...en is remelem!
2011. okt. 5. 18:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lesz. Csak bíznod kell. Én is bízom abban, hogy egyszer lesz barátnőm :)
2011. okt. 5. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!