Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 17 vagyok és még sosem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 vagyok és még sosem volt barátom. Szeretnék, de nincs. Lehet hogy sosem lesz?

Figyelt kérdés
sokak szerint aranyos meg szép vagyok valaki mondta már h különösen is (én mondjuk nem gondolom ezt) de mégsincs barátom. szinte minden hvégén megyünk valahová a barátnőimmel, suliból másokkal stb és van a társaságból 1 srác akinek mások szerint bejövök de nekem nem tetszik. vagyis nem tudom. de nem érdekel. olyan pasik érdekelek csak, akiknél meg tudom h igazából nem lenne esélyem. akkor az egész egy vesztett dolog?
2011. máj. 11. 23:41
 1/10 tsz-tag ***** válasza:
szerintem meg is válaszoltad magadnak a kérdést...testileg ott lehetsz a toppon ha szellemileg nem értél meg rá...
2011. máj. 11. 23:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne aggódj cseppet sem ciki! és valószinüleg nincs is ezzel gond! lehet ,hogy még az érettségeddel van gond! (ha most másképp is érzed!) majd lesz vkid ! nyugi ! a barátnöim is szép lányok és most pl. 21 évesen talált egy normális srácot maga mellé! egy dolog fontos viszont ,hogy ne keressd majd jön magától ,mikor nem várod ! :D hajrá! kitartás!20/L
2011. máj. 12. 00:09
 3/10 anonim ***** válasza:
utolsóval egyet értek...nem kell keresni majd jön magától,tapasztalat én 21voltam mikor rátaláltam arra a srácra akit mai napig imádok,de nem vagyunk már együtt,életem legszebb pillanatait köszönhetem neki...hidd el majd eljön a te igazid is(:jah és ne azért akarj magadnak barátot mert egyedül vagy 17évesen,és érdekel mások véleménye!ez a legrosszabb,hidd el néha jobb egyedül lenni):
2011. máj. 12. 12:49
 4/10 hümi ***** válasza:

lassan én is 17 leszek és még nekem se volt.. lehetett volna már 1-2 de nem éltem a lehetőséggel, ha nem éreztem azt a különleges érzést. De néha annyira rossz látni amikor pl. a Margitszigeten mennek vagy akárhol olyan aranyos kis párok, vagyis jó látni csak olyankor rámtör az egyedüllét : (

Most már úgy vagyok ezzel a dologgal ha nem keresem akkor előbb-utóbb biztos felbukkan valaki, szal nem veszett dolog.. ismerkedj és lehet vkinek pont a belső értékei fognak megtetszeni : )

2011. máj. 12. 16:31
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Az első "barátom" a mostani férjem volt, 25 éves koromban ismerkedtünk meg. Addig is randizgattam néha de nem volt senkim, mert nem kellettem olyannak, aki nekem tetszett volna, és akinek én kellettem, az nekem nem jött be. A férjemmel viszont szerelem volt első látásra.
2011. máj. 14. 22:42
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! utolsó: :D!!!ez azért jó hír^^
2011. máj. 14. 22:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha 10 év múlva is ugyanott fogsz tartani, ahol most, akkor, csak akkor tedd fel ezt a kérdést!

Még csak ezután jönnek majd a legjobb éveid, számíts rá! Különösen a 20-as évek kezdetei - azok felejthetetlenek.

2011. máj. 19. 22:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem elveszett. 5 év múltán csak nevetni fogsz ezen a kérdésen.
2011. máj. 19. 23:03
 9/10 anonim ***** válasza:

mint 17/f, azt mondom nem ciki... én 14, 15, 16 évesen hittem azt hogy ciki... hát 16 évesen váratlanul berobbant az életembe egy lány, utána tényleg csak nevettem ezen hogy ciki vagy nem:D amúgy vannak haverjaim(fiú, lány is), akik 18, 19 évesek és még senkijük nem volt:) szerintem nem ciki:)

ha van kedved írjprivátban:D

2011. máj. 20. 15:50
 10/10 anonim válasza:
Tudom, hogy nem mostani kérdés, de érdekel mi lett a végén belőle :) mert én így 16 évesen ugyan ebben a cipőben járok
2014. máj. 23. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!