Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bea90 kérdése:
A legjobb baratom (15/F) iránt kicsit (sokkal) többet èrzek. Eláruljam neki? elhîvott sètálni (nem város) de megijedtem h mi lesz a naplemente, csak ketten stb. mit tegyek? 13/L
Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 20:25
2/9 A kérdező kommentje:
De attol tartok ha elutasít akkor megromlik a kapcsolatunk :((
2011. aug. 22. 20:30
3/9 anonim válasza:
Nem feltétlenül romlik meg a kapcsolatotok, az is lehet, h erősebb lesz, ha a legjobb barátod, akk biztos meg tudjátok beszélni. Ez nem tartozik, a kérdéshez, de, h lehet, h a legjobb barátod egy 2 évvel idősebb fiú?
4/9 A kérdező kommentje:
3 éves koromtol egyútt lógunk szomszéd volt
2011. aug. 22. 20:41
5/9 anonim válasza:
JÉZUSOM menj vele kérlek menj vele sétálni és ott közeledj és hagyd hogy közeledjen és ne félj és legyél vele boldog kérlek ne szúrd el úgy ahogy én ugyan ezt mert féltem egy kapcsolattól és aztán most miatta szenvedek mert imádom és imádtam is csak annyira attól féltem hogy nem jön össze vele és elveszítem hogy az egészet elrontottam és most itt vagyok önsajnálatba merülve ő meg más után fut.:/
szóval csak menj el vele sétálni és jelezd felé a dolgokat kicsit kerülj hozzá közelebb de most úgy szó szerint és sok sikert!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi megpróbálok :)
2011. aug. 22. 22:06
7/9 sztbali válasza:
Nyugosdtan menj vele. Örülj neki, hogy elhív és élvezzétek a sétát.
8/9 A kérdező kommentje:
Ahhh séta közben megfogta a kezem:)aztán leultunk nézni a naplementét ès átölelt:))majd megcsókolt:D kb 15percig csak feküdtünk a fűben ès csokoloztunk :) mindenkinek köszi megy a zőld kèz :)
2011. aug. 24. 18:53
9/9 anonim válasza:
de cukii :DD ezen elmosolyodtam:) na és még jártok, így 3 év után? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!