Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sose lesz barátom, ha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sose lesz barátom, ha?

Figyelt kérdés

Ha vastagok a combjaim, teljesen lapos vagyok a legkisebb melltartó is nagy rám, saláta a puncim,nem vagyok vékony, a csípő és derék széleségem között nincs különbség és ronda pattanásos az arcom?

De a fenekem formás és aránylag szép az arcom..

2010. okt. 31. 15:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
mit takar a salátás punci?
2010. okt. 31. 16:04
 2/17 anonim ***** válasza:
kezdj el mozogni és menj kozmetikushoz. ne így állj magadhoz.
2010. okt. 31. 16:08
 3/17 A kérdező kommentje:

Kilógnak a kisajakak nagyon, ráncosak, fodrosak..

Rendszeresen sportolok, de sehogy se kara lemenni..

2010. okt. 31. 16:12
 4/17 anonim ***** válasza:

a jó pasiknak mindig kevésbé a csaja, a nemjóó pasiknak meg kvajóó!!!!

mi aggódsz?! Ezek nem olyan dolgok, amik akkora problémát jelentenének!!!! Ha szép az arcod, ápold, járj kozmetikushoz és emeld ki azt!!! semmi más nem fog majd nekik feltűnni, csakhogy szép az arcod!!!! Azt erőltesd, ami jó benned plusz a pasik fenékfetisizták!!!! NYUGIII :)

2010. okt. 31. 16:22
 5/17 anonim ***** válasza:
minden a kisugárzáson múlik és a hozzáálláson, amint ezt megérted és magadévá teszed, minden oké lesz. (még én is gyakorlom, de hidd el így van) nézd meg pl a sok dagi csajt, meg aki szted nem szép, és van barátjuk
2010. okt. 31. 16:27
 6/17 anonim ***** válasza:

minden a kisugárzáson múlik és a hozzáálláson, amint ezt megérted és magadévá teszed, minden oké lesz. (még én is gyakorlom, de hidd el így van) nézd meg pl a sok dagi csajt, meg aki szted nem szép, és van barátjuk, sőt egynéhánynak nagyon jó pasija van! ez nem a külsőtől, hanem a belsőtől függ. a külső csak ahhoz szükséges, h felkeltsd vki érdeklődését, de ha boldog vagy és sugárzol, akkor az erősebb, mint hogy hogy nézel ki! csak várni kell egy olyan fiúra, aki pont neked való, és közben boldognak lenni, élvezni az életed és nem elhanyagolni magad! (ezeket nekem is gyakorolni kell, de sikerülni fog :))

egyébként ez nem üres prédikáció, hanem magamon tapasztaltam.

sok sikert és hallgasd meg katy perry számát: a fireworks-t!

puszi

21/L

2010. okt. 31. 16:28
 7/17 anonim ***** válasza:
Ronda pattanásos az arcom <-> aránylag szép az arcom...
2010. okt. 31. 16:41
 8/17 anonim ***** válasza:
Ha mindeközben egy szeretnivaló, kedves, jófej, csaj vagy, aki mellett jól érzi magát az ember, akkor semmi jelentősége annak amiket leírtál. Nehogy már azért járjon valaki veled mert nagy melled van, az max egy dugásig szempont. Ráadásul a kis mell nem negatívum, valakinek az áll jól, valakinek a nagy. A saláta punci pedig szerintem tök szexi :)
2010. okt. 31. 17:26
 9/17 anonim ***** válasza:
Jó, nyilván nem a mellek meg a vékonyság miatt fog valaki valakivel járni (bár erre is van ezer példa) de az tény, hogy ez egy nem túl előnyös kinézet, és nem biztos hogy a legjobb pasikat vonzod be. Az emberek inkább szép emberek közül szeretnek párt választani, mint a csúnyák közül, szóval legalább egy-két dologgal csinálj valamit, vagy a bőröddel, vagy a súlyoddal, öltözz nőiesen, szépen, ha be akarod vonzani a pasikat.
2010. okt. 31. 17:39
 10/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha elmondanád a súlyodat, a magasságodat, a derék, csípő és mellbőségedet centiben, akkor tudnék ajánlani neked edzéstervet + megfelelő diétát, amitől formába rázódhatnál.

2010. okt. 31. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!