Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose lesz barátom, ha?
Ha vastagok a combjaim, teljesen lapos vagyok a legkisebb melltartó is nagy rám, saláta a puncim,nem vagyok vékony, a csípő és derék széleségem között nincs különbség és ronda pattanásos az arcom?
De a fenekem formás és aránylag szép az arcom..
Tehát igencsak nagy darab vagy, de nincs melled...hát nem túl szerencsés...
De mondjuk ha ledobnál egy 20-ast akkor nem is látszana...
160 cm
53 kg
mellbőség 80 cm
derékbőség 70 cm
csípőbőség 81 cm
de szerintem első sorban azzal van baj, hogy nagyon rosszak az arányok..
egyébként nincs pénzem kozmetikusra..
Köszi az adatokat. A derekadat a legvékonyabb résznél mérted, szorosan? A csípődet pedig a legszélesebb résznél, a fenekednél?
Hány éves vagy egyébként? Mert ha még kamasz vagy, akkor az arányok még bőven változhatnak, és a bőröd is megjavulhat néhány éven belül.
Egyébként az adatok alapján én nem látok nagy súlyfelesleget. Esetleg a combod kerületét (felül a legszélesebb részen) leírnád? Akkor lenne teljes a kép.
15 éves
egyébként igen úgy mértem és tényleg a combommal van a legnagyobb probléma, de már nem tudom lemérni mert úgy kértem kölcsön a mérőszalagot.
igazából azért aggódok, mert anyukámnak még mindig pattanásos a bőre nem kicsit és már most bemértem mellbe...
ráadásul télen mindig felszedek kb 7-10 kg amiből mellre semmi nem megy csak combra, fenékre meg hasra...
hasonlóa az én esetem is..
annyi h én 177cm vagyok,63kilo mellem is van+gyakorlatilag nincs 1 pattanásom se..
nekem is comb+csipö problémám van.
jelenleg nincs barátom de nagyon szeretnék,de sokan kérdezték h járok e velük..cs egyse volt azigazi
szerintem nyugodt lehetsz ha jófej vicces,vidám vagy akk no problem;)
15/Sz
Szia!
Küldtem PÜ.-t remélem nem veszed zokon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!