Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy sose lesz barátom?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, kicsit duci(162/70)bár sportolok és egész "izmos" vagyok, nem az a tipikus dagi, általában az arcom azért szépnek tartják,igényes is vagyok magamra. Még nem volt barátom, nem is nagyon érdekeltem senkit. Lehet egy ducibb lánynak is barátja? Reménytelennek tarom a helyzetem....2011. márc. 14. 22:31
1/6 anonim válasza:
Szia! Küldj képet priviben, és megmondom:) Lehet még be is jössz, azlért 70kg nem a világvége.
2/6 anonim válasza:
hülye kérdés! persze hogy lehet barátod, de elsősorban magadat kell elfogadnod és szeretned ahhoz hogy utána mmás is szerethessen. ha nem vagy egyensúlyban magaddal azt a fiúk megérzik, és nem csak a külsőről beszélek. legyél tisztába az értelmi szinteddel a lelki világoddal mik a jótulajdonságaid, meg a rosszak. plusz: vannak srácok akik a ducibbakat szeretik, hogy egy durva szólásmondással éljek: 'nagy kofferba jó pakolni' :D
3/6 anonim válasza:
Persze hogy lehet még barátod!Milyen hozzáállás ez?:D:D
Rengeteg férfi van akinek bejönnek a húsosabb csajok:D,tegyél érte továbbra is hogy azért minél jobban lefogyj,de ne legyél pesszimista,még így is akad olyan szerintem akinek bejössz,csak még nem talált rád!Fő a pozitív hozzáállás,meg attól nem lesz jobb ha szomorkodsz,akkor nem mindegy ha inkább jókedvűen várod az igazit!Sok sikert!:-)
23F
4/6 anonim válasza:
Persze hogy lehet! Nézz szét az utcán, rengeteg ducibb lánynak van pasija! A te hozzáállásodon is nagyban múlik. Lehet, hogy picit többet kell tenned egy kiszemelt pasiért, de ha elfogadod magad és jól érzi magát veled, nincs akadály. Arról nem is beszélve, hogy bőven vannak olyanok is, akinek meg pont a ducibb lányok tetszenek :)
5/6 Futurare válasza:
Rossz hozzáállás. Lesz barátod. Lehet, h pont én...:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!