Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem sose lesz barátom?
egyszerűen már én is abban a korban vagyok, hogy hiányozzon az a bizonyos srác, aki mellettem van. kevés ember tetszik, de aki tetszik vagy bunkó v barátnője van v rám se néz. akinek bejövök ahhoz meg nem vonzódok, és azért nem szeretnék azzal együtt lenni akivel nem szeretnék. de nem is tudom, hogy hol ismerkedhetnék, de most mentem középsuliba, és se az évfolyamról, se az osztályban nincs olyan aki tetszene vagy ilyesmi.
nemtom hogy velem van e a baj, de hiába vagyok csinos, meg minden de vmiért a fiúk akik nekem tetszenek nem kezdenek ki. telnek az évek majd és félek h egyedül fogok maradni:/
14/L
14 vagy, kizárt hogy egyedül lennél 14 az semmi, mire 220 leszel már rég átmennek rajtad egy jópáran ne aggódj:D
Válogatós is vagy, neked nem kell aki odamegy hozzád akkor mit vársz?
Hát erre mit tudnék irni
16/F
szerintem normális meg jófej vagyok
és szeretek egyedül lenni
nem szeretnék 14 éves barátnőt xd
18f
de am nem muszáj ám olyannal járni aki fullosra bejön ,a legjobb pasi a világon, az olyan is belülről, üres, meg gyökér,egy kevés önértékeléssel megspékelve.najó tisztelet a kivételnek
áááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14 vagy!!! Comprende??? Ennyi legyen elég!
meg csak 14 vagy.....nekemsem volt ilyesn idosen pasim...jaaaj nehogy mar visszafele fejlődjünk!
6evesen: anya,mi lesz ha nekem nem lesz soha ferjem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!