Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem sose lesz barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem sose lesz barátom?

Figyelt kérdés

egyszerűen már én is abban a korban vagyok, hogy hiányozzon az a bizonyos srác, aki mellettem van. kevés ember tetszik, de aki tetszik vagy bunkó v barátnője van v rám se néz. akinek bejövök ahhoz meg nem vonzódok, és azért nem szeretnék azzal együtt lenni akivel nem szeretnék. de nem is tudom, hogy hol ismerkedhetnék, de most mentem középsuliba, és se az évfolyamról, se az osztályban nincs olyan aki tetszene vagy ilyesmi.

nemtom hogy velem van e a baj, de hiába vagyok csinos, meg minden de vmiért a fiúk akik nekem tetszenek nem kezdenek ki. telnek az évek majd és félek h egyedül fogok maradni:/

14/L

2011. szept. 1. 16:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

14 vagy, kizárt hogy egyedül lennél 14 az semmi, mire 220 leszel már rég átmennek rajtad egy jópáran ne aggódj:D

Válogatós is vagy, neked nem kell aki odamegy hozzád akkor mit vársz?

2011. szept. 1. 16:50
 2/14 anonim ***** válasza:
Ne legyél ilyen válogatós, és ne csak a legjóképűbb fiúkat vedd észre, mert másoknak is ők kellenek!
2011. szept. 1. 16:53
 3/14 anonim ***** válasza:

Hát erre mit tudnék irni

16/F

szerintem normális meg jófej vagyok

és szeretek egyedül lenni

2011. szept. 1. 16:53
 4/14 anonim ***** válasza:

nem szeretnék 14 éves barátnőt xd

18f

de am nem muszáj ám olyannal járni aki fullosra bejön ,a legjobb pasi a világon, az olyan is belülről, üres, meg gyökér,egy kevés önértékeléssel megspékelve.najó tisztelet a kivételnek

2011. szept. 1. 17:04
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges ez a nagy kétségbeesés....14 vagy, még bőven lesz időd pasizni. :S Ha majd 30 leszel, és akkor sem volt egy pasid sem, talán elkezdhetsz aggódni...
2011. szept. 1. 17:24
 6/14 anonim ***** válasza:

áááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14 vagy!!! Comprende??? Ennyi legyen elég!

2011. szept. 1. 17:26
 7/14 anonim ***** válasza:

meg csak 14 vagy.....nekemsem volt ilyesn idosen pasim...jaaaj nehogy mar visszafele fejlődjünk!

6evesen: anya,mi lesz ha nekem nem lesz soha ferjem?

2011. szept. 1. 17:45
 8/14 anonim ***** válasza:
14 évesen ez a gondod?!Te jó ég...Azon gondolkodj inkább,hogy mit kell átismételned a tananyagból..
2011. szept. 1. 17:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
a kis ribancnak fa.sz kéne :D:D:D:D:D
2011. szept. 1. 18:12
 10/14 A kérdező kommentje:
utolsó inkább neked kéne a f*sz , nem értem miért kell beszólogatni, miért kell bunkónak lenni? egyszerűen hihetetlen hogy te nem is ismersz engem hogy én milyen ember vagyok és leribancozol.akkor te meg kapd be most mit mondjak?-.-
2011. szept. 1. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!