Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem lesz barátom?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok.Tudom, hogy még nagyon fiatal vagyok. De mégis úgy érzem, hogy soha nem lesz barátom, eddig még nem tetszettem senkinek, nem mondta senki, hogy szép vagyok. Nem vagyok vékony, inkább telt, és magas. Nem vagyok szép sem, nincs szép arcom. A fiúk általában rám sem néznek. Úgy érzem nem kellenék senkinek, mert vannak nálam százszor szebb, csinosabb, vonzóbb lányok.
Ráadásul ismerkedni sem tudom, nehezen nyílok meg.
DEtto ugyanez van velem is... Énis magas vok, kicsi felesleg, arcom nemtudom tezsik e lányoknak, de énis ugy érzem h nem kellek senkinek.. 19F
2011. jún. 26. 16:15
2/12 anonim válasza:
biztos lesz valaki,akinek megtetszel..belülről biztosan..ne legyen ilyen nagy önkritikád...vannak ezerszer teltebbek,mint te,mégis meglelik a párjukat :)..ne siesd el a dolgot,hisz 14 vagy :)..valahol vár rád valaki ^^
2011. jún. 26. 16:22
3/12 anonim válasza:
Ne legyél válogatós, és vedd észre a kevésbé jóképű srácokat is! Köztük biztos van, akinek tetszel.
2011. jún. 28. 17:42
4/12 anonim válasza:
Lehet hogy hülyeségnek hangzik de kezdj el sportolni. Mármint ne futni járj el egyedül, hanem válass egy egyesületet. Ha leadsz egy kicsit, tuti, hogy jobban fogod érezni magad, és ez a kisugárzásodon is látszani fog. Ráadásul megismerhetsz egy csomó embert, talán még egy fiúval is találkozol, akinek tetszel.
2011. jún. 28. 17:43
5/12 anonim válasza:
Utolsónak igaza van csak meg kéne egy kicsit erőltetni magad. Szánd rá az időt és biztosan jobban leszel majd. Kérd meg anyukádat hogy írasson be úszni biztos neki is tetszeni fog az ötlet.
2011. jún. 28. 18:01
6/12 anonim válasza:
valakinek ugy fogsz tetszeni amilyen vagy, ne félj :) a kis poci, stb... még szexi is lehet...én pl bírom. a magasság meg nem lényeg pl 1 180-90 feletti fickónak semmiképp...én 185 vok és volt h 1 190 centis csaj is iszonyat tetszett :D arc meg nagyon relatív h mi a szép, valakinek a te arcod lessz a legcsodásabb :) nefélj, biztosra mondom h nem 1 fiú fog beléd esni az elkövetkezendő évekbe :)
2011. jún. 28. 18:17
7/12 anonim válasza:
SOHAAA!!! am mindenre van megoldás! de a tarot kártyák és az életgömbje nem hazudik! nincsen önbizalmad? hívj most! 0666/6os-toba. a hívásod 6 élet pontodba és 66 manádba valamint percenként 666FT+ÁFA-ba kerül.
Gizi a mindenre elszánt boszorkány, nekromanta, a szerelem lidérce, a bűbáj fehér lova, a modern popkultúra ékes csillaga, Harry Potter unokahúgának öccsének a lányának a felső szomszédja, tisztességes adófizető, a sátán nagyanyja, néha boltból lopó, cigány-mexikói-azték-kelta pap és takarítónő
2011. jún. 28. 18:26
8/12 anonim válasza:
utolsónak üzenném h neki viszont sose lesz rendes kapcsolata mert tapló gyökér xD gratulálok..forever alone :D 18:17es voltam
2011. jún. 28. 18:33
9/12 anonim válasza:
úúú de buta vagyok! :'( am ezt elbuktad barátom! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!