Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem 14 éves vagyok és még nem volt barátom. Ez baj?
-en 23 eves fiu vagyok es meg nem volt baratnom az baj-e ?
-miert vagytok olyan valogatosak hm ?
TANACS
-es szerintem 14 evesen ne azon tord a fejedet leglab 16-18 kor vard meg h normalisan tudj donteni es ne egy olyan allatot fogjal ki aki csak kihasznalna
- szernitem ha normalis kapcsolatot akarsz akkor ne legy tul feltuno mert akkor csak a nagy-meno sracok fognak rad hajtai akiknek csak sexre kellenl ( ha mast mondanak az csak edes tundermese )
-de viszont ha nem vagy tul feltuno csak olyan atlagos akkor viszont olyan sracok is fognak batrabban kozeledni feled akik viszahuzodottabak de komoly kapcsolatot szeretnenek es nem egy ket alaklomra kellesz neki
( ezeket kornyezetemet figyelve vettem eszre )
(U.I. vedd eszre a szerenyebb sracokat is ha igazi kapcsoaltra vagy ahol mely erzesekkel szeretnek ... )
-.- Hülye kérdés, ugye tudod?
[Egyébként 15 évesen volt először barátom, akivel még mindig együtt vagyok.
1. csak az baj, gáz, ciki, egyéb hasonló értelmetlen szavak, stb., amit te annak látsz.
2. Nem kell siettetni csak azért, mert a sok kis 14 éves hülye már szexelni is akar agyba-főbe!]
20/L
ugyanaz mint az előző kommentelő csak fiúba 17 éves és 0.00% siker, boldogság, szeretet :P
De a depizéstől csak rosszabb lesz, ha feladom az egyenlő a drogokkal vagy az öngyilkossággal, szal próbálkozok mindenkinél aki tetszik, ha nem sikerül akkor meg legalább fejlődtem egy picit!! Pozitív lelki beállítottságom van kb úgy 3 hónapja, és most legalább nem depis az életem.
De jó lett volna jobb személyiséget kifejlesztenem általánosban, és nem csak a qva WoW-al foglalkoztam volna, hanem hamarabb kezdtem volna a csajozást, is meg a bulizást is, mondjuk abban anyámék korlátoltak... ahogy mindenben próbálnak korlátolni, de már ellenállok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!