Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves vagyok és még sosem volt barátom. Annyira szeretnék már szeretni, mit csináljak?
hát nem tudom. szerintem túl magas a léc amit felállitasz. én ugyan ez vagyok srác kivitelben. 99% csaj akinek bejövök, elhajtom mert egyszerüen nem lennék hajlandó járni vele.
f/16
Kedves kérdező!
Ugyanígy vagyok vele.. a bnőim és osztálytársaim szépnek tartanak (egyik ismim árulta el, szoktuk ugyanis beszélni az osztályban hogy mi kit tartunk a legszebbnek az évfolyamon csajok közül. kit a leghelyesebbnek pasik közül, ilyesmi) és sztük én nagyon szép vagyok (nem egoizmusból írom le ezt most) adok magamra, ápoltak a körmeim, az arcbőröm, ízléseses sminkelem magam (nem 1 kilónyi a festék), szép az arcom is, alakom is.
4,8 a tanulmányi eredményem, szal én se vok egy idióta... és nekem se volt :(
amúgy azt vettem észre hogy a pasiknak jobban bejön, ha egy csaj buta. de tényleg :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!