Az egyik mellem nagyobb, mint a másik. De nagy a különbség. Szégyenlem a barátom előtt. Szerintetek nagyon gáz?
Figyelt kérdés
A bal mellem sokkal nagyobb,mint a jobb.Ráadásul nem is szép a formájuk.Olyan melltartókat használok,ami kicsit kerekíti őket,melltartóban "szépek".De viszont a barátom előtt szégyelek mesztelen lenni,nem akarom hogy lássa őket.Mit tegyek?Hogy fogadjam el ezt?Válaszotokat előre is köszönöm2009. aug. 17. 14:03
1/5 anonim válasza:
Nekem a jobb mellem nagyobb sokkal, mint a bal és a formájuk is különböző. A barátomnak tetszik, mert azt mondja, hogy olyan, mintha két különböző nőé lenne, így nem tudja őket megunni. De azért persze jó lenne, ha egyformák lennének, mert így nem vehetek fel akármilyen felsőt. Beszélj a barátoddal a problémádról, különben sosem fogod levetkőzni a gátlásod emiatt.
2/5 anonim válasza:
Ha szeret a barátod, azért tuti nem fog otthagyni. Nem tudom milyen mértékű a különbség, de szerintem nem annyira gáz, senki sem tökéletes, sőt nincs olyan csaj akinek mindkettő teljesen ugyanolyan. Szerintem próbáld meg elfogadni magadat, vagy esetleg plasztikáztasd ha nem tudod, és nagyon zavar, de azt csak a legvégső esetben ajánlanám :P
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszotokat lányok!:) Mindenféleképpen megpróbálom elfogadni így magam,és akkor már a barátom előtt is menni fog a dolog.Mégegyszer köszönöm :)
2009. aug. 18. 10:14
4/5 anonim válasza:
Nem te vagy az egyeduli ezzel a problemaval, biztos, hogy a baratod hallott (vagy akar latott) mar ilyenrol. Egyet ertek az elozo ket velemennyel. Ha a baratod szeret, akkor ez nem lehet gond, es beszelni is egyszerubb vele. Biztos vagyok benne, hogy o segiteni fog neked abban, hogy elfogadd magad igy. Mindenkinek az egyik oldala erosebb a masiknal, igy a 2 ful, vagy lab merte sem egyforma, sot meg a hajunk is az erosebb oldalon dusabb. Biztos, hogy a baratod sem tokeletes, szoval ne aggodj tul sokat emiatt.
Tanuld meg szeretni onmagad, igy a kisugarzasod is pozitivabb lesz es meg gyonyorubb leszel a szemeben :-)
Szep napot!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat,már beszéltem vele,így megnyugodtam.Erről már hallottam hogy sokan vannak akinek valamilye nem egyforma,csak magamon mégis furcsább volt ezt látni.Mégegyszer köszönöm a válaszaitokat! :-)
2009. aug. 22. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!