Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20 évesen érdemes feladni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen érdemes feladni a csajozást?

Figyelt kérdés
Soha nem jött össze semmi, egy baráti puszin kívül pedig már nem vagyok gyerek. Véleményem szerint nem érdemes tovább szenvedni a dologgal. Ha eddig nem jött össze semmi akkor valószínűleg ezután sem fog semmi. Senkinek nem tetszek, mindenki közömbös velem. A gond csak az, hogy szeretnék már valakivel kapcsolatban lenni és így elég nehéz elásni magamban de szerintem nem lehetetlen. Kezdeményezni pedig nem fogok mert az én helyzetemben úgy sincs semmi értelme.

2017. okt. 11. 23:43
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
23%

Idiótaság ellen nincs gyógyszer.

Add fel, persze vedd is meg a botot és a hallókészüléket, mert mindjárt meghalsz.

22 voltam az első csóknál, 24, mikor lefeküdtem az exszel (ő volt az első tartós kapcsolat).

28 vagyok, a jelenlegi párom 34 és most érezzük azt, hogy megtaláltuk a msik felünket.

Apa 30 évesen házasodott, addig csak pár hosszabb kapcsolata volt, szóval miről is vagy lekésve?!

2017. okt. 12. 11:47
 12/36 anonim ***** válasza:

Minden eddigi párom 20 fölött volt és szűz, mikor összejöttünk :D

Úristen, komolyan itt tartunk, hogy 20 évesen már öreg valaki az ismerkedéshez??

Amúgy a "csajozást" érdemes feladni, sőt, abba belekezdeni se érdemes, undorító dolog. Szimpatikus emberekkel ismerkedést tudnám ajánlani :)

2017. okt. 12. 12:12
 13/36 Sunshinedoll ***** válasza:
94%

Én 20 évesen kezdtem pasizni miaf-sz :D

Miért viselkedsz úgy, mintha 20 évesen már vénember lennél? :D

2017. okt. 12. 17:44
 14/36 A kérdező kommentje:
Azért mert engem ez zavar. Minden velem egykorú és tőlem fiatalabb srác "csajozik" és rendszeres szexuális életet él nekem meg nem jut semmi. Foci edzés után is mondják a fiúk nagy boldogan, hogy mennek haza a barátnőjükhöz és majd ott lazítanak a nap után, mindezt egy huncut mosoly kíséretében. Ilyenkor meg csak hallgatok és nézek magamba bambán, hogy én miért lettem ilyen szerencsétlen. Nekem is jól esne ha várna otthon egy lány aki szeret és én viszont őt. Másnak megadatik ez már fiatalon én pedig teljesen el vagyok veszve. Egy olyan ördögi körhöz vezetett, hogy a lányoktól is félek és teljesen túlértékelem őket valamiért, egyáltalán nem érzem magam jónak ahhoz, hogy valakinek a barátja legyek. 20 évesen basszus melyik lány fog engem tanítgatni meg tűrni a tapasztalatlanságomat. Ha most jelen pillanatban lenne valaki akkor tudnék tapasztalatot szerezni (nem csak szexuális értelemben, igaz az is aggasztó mert már most parázok tőle, de leginkább a párkapcsolati dolgok amik annyira idegenek nekem mint egy óvodásnak) de még kilátásba sincs semmi. Ettől a félelemtől pedig nem merek nyitni senkifelé. Fogalmam sincs, hogy milyen pasi vagyok és azt sem, hogy mikor zöld a lámpa egy lánynál, mivel nem hív randira egy olyan lány sem aki tetszik (természetesen nem, mert az én dolgom lenne) meg az is a fejembe van, hogy lehet nem véletlenül vagyok itt 20 esztendősen, igy én meg csak állok egy helyben évek óta. Bulikba emiatt nem járok, elhatalmasodott rajtam ez a negatív hozzáállás, az, hogy nem vagyok jó és miért pont engem választana valaki is, mikor más jó adottságú pasikkal is lehetnek. Nagyon sajnálom, hogy ez így alakult, belátom, hogy az én hibám és ezen csak én tudnék változtatni de nem tudok. Ez olyan mintha egy vezetni nem tudó embert beültetnének egy autóba és kellene tudnia vezetni azt. Minden lehetőség ott van alatta ő azonban nem fog egy métert sem menni vele mert egyszerűen nem tud vezetni. Ezenkívül ott van a mindennapi élet sok kis apró keserű helyzete amiket már nagyon is magamra veszek és képes letörni egész napra, hogy egy példát mondjak erre a minap kaptam egy ágyékrúgást (kapus vagyok) amire egy haverom minden rosszindulat nélkül csak viccből azt felelte, hogy semmi baj, úgysem használod őket... :/
2017. okt. 12. 20:17
 15/36 anonim ***** válasza:

"Minden velem egykorú és tőlem fiatalabb srác "csajozik" és rendszeres szexuális életet él "

Több a szűz pasi mint hinnéd. Egyébkét mindenki azt kezd a saját életével amit akar. De csak h éreztessem menyire "rossz neked" több ismerősöm is van akinek becsúszott gyereke lett.

Én egy hobbinak pl több értelmét látom mint kapcsokra szórni a drága időt. De mindenki ahogy gondolja.

2017. okt. 12. 22:25
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nekem speciel szimpatikusabb egy 20 éves szűz srác, mint egy olyan aki már 14 évesen beledugdossa bárkibe....
2017. okt. 13. 09:50
 17/36 anonim ***** válasza:
Ilyen hozzáállással ja pihentesd a dolgot kicsit. Figyelj magadra foglalkozz a belsőddel járj el sportolni aztán hátha mikor már összeszedted magad lelkileg szembejön veled valaki
2017. okt. 13. 11:32
 18/36 anonim ***** válasza:

Ugyan mar. Valaki 30as eveiben is szuz, o mit mondjon.

En is 20 evesen kezdtem az egeszet. Marmint csok is csak akkor csattant eloszor. Pedig nem voltam csunya gyerek. Fel a fejjel boven van idod! Ne masokhoz hasonlitsd magad!

2017. okt. 13. 11:47
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg ennél a kérdésnél a válaszomat:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2017. okt. 13. 11:57
 20/36 anonim ***** válasza:
76%

Drága búzakenyér!!!! Hát ez lesz a jövő generációja? Milyen világ ez? Síró lányos kisfiúk és megkeményedett lelkű férfias habitusú nők.

Szedd már össze magad és légy férfi! Ha már élni nem tudod az életed legalább viseld el.

2017. okt. 13. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!