Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a legnagyobb tudással bíró PUA (Pick Up Artist) Magyarországon? Kitől érdemes tanulni a csajozást?
Mar kiváncsi vagyok erre a Dragonra. :D
En meg mindig Weiszt Ádámot mondanám. Három hónap a várólistája. De túl sok anyag nincs fent tőle, en is kalozba szereztem, s miután megnéztem őket azután mondom, hogy zseniális meglatasai vannak. Az egyik videója mondta, hogy régebben azt csinálta, nem fogadta el a maganora arat, ha nem tud felszedni a te kepeddel egy csajt társkeresőn, akivel jövő heten randizni mehetsz.
Waoh,most rakerestem, :D kurta jo! Ha ezzel a videóval kezdek, hat tuti nem néztem volna tovabb akármit is oktat.
Ez a tipikus tenyerjos,kartyatrukkos korszakból való, aki ilyet oktatna 2016- ban az a lehúzos kategória lenne.
"Nő: Csúnya az inged
Te: Mi van drágám, begombáztál, vagy csak szimplán nincs stílusérzéked?…
Ebben az esetben a nő vonzalma irántad nőni fog és azt tudjuk, hogy nőt elcsábítani legkönnyebben úgy tudsz, hogy előtte kőkemény vonzalmat építesz."
Rég röhögtem ilyen jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!